Ντροπή για όλη την Ελλάδα αυτό που έγινε στην Τούμπα με τη φανέλα αθλητή που έχει φύγει από τη ζωή...

Ποδόσφαιρο
Ντροπή για όλη την Ελλάδα αυτό που έγινε στην Τούμπα με τη φανέλα αθλητή που έχει φύγει από τη ζωή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καζάνι που βράζει ολόκληρη η ΑΕΚ αλλά θα έπρεπε να είναι και ολόκληρος ο ελληνικός αθλητισμός βλέποντας τη φανέλα του αδικοχαμένου Στέφαν Γέλοβατς να καίγεται κρεμασμένη ανάποδα στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στην Θύρα 4, την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ...

Ναι καλά διαβάσατε, οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν κρεμάσει ανάποδα μία φανέλα του Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή την περσινή σεζόν,  δείχνοντας μέγιστη ασέβεια, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν έχει μιλήσει κανείς αρμόδιος, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς!

Και όμως δεν υπάρχει...άνθρωπος γεννημένος από ΠΑΟΚ, ουδέτερους και διοργανωτές να βγει να πει κάτι, να ζητήσει έστω μία συγγνώμη, όχι από την ΑΕΚ, ας αφήσουμε στο τέλος την Ένωση, αλλά τουλάχιστον από την οικογένεια του αδικοχαμένου μπασκετμπολίστα που παρακολούθησε «παγωμένη» το θέαμα. ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Super League και ΕΠΟ τηρούν σιγή ιχθύος από εκείνη τη στιγμή, λες και το περιστατικό δεν έγινε ποτέ.

Μιλάμε για τεράστια ασέβεια προς τον Γέλοβατς και την οικογένειά του, καθώς από τη μία η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει καν το σθένος να παραδεχτεί πως έγινε ένα τεράστιο λάθος, για να μην στεναχωρήσει, όπως φαίνεται, τα… καλά παιδιά που προχώρησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια, ενώ από την άλλη Super League και ΕΠΟ κάθονται στην άκρη και δεν κάνουν το παραμικρό, λες και το επικροτούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News