Το μήνυμα από την Ολλανδία σημαίνει πως το ματς στο Περιστέρι πρέπει να το χάσει ο Ατρόμητος!

Ποδόσφαιρο
Το μήνυμα από την Ολλανδία σημαίνει πως το ματς στο Περιστέρι πρέπει να το χάσει ο Ατρόμητος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και να λοιπόν που πολλοί φώναξαν για την ΑΕΚ αλλά στη μεγάλη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος έγινε το ίδιο με αυτό που είχε ζητήσει η Ένωση στο Περιστέρι. Και εκεί οι φιλοξενούμενοι είχαν δίκιο για το ύψος των δοκαριών μόνο...πως εκεί είναι Ολλανδία και έγινε το σωστό αμέσως!

Οι λεπτομέρειες: Η Σπάρτα Ρότερνταμ φιλοξένησε χθες την Γκόου Αχέντ Ιγκλς για την 21η αγωνιστική της Eredivisie, με το παιχνίδι να ξεκινά με μικρή καθυστέρηση λόγω μέτρησης του ύψους των δοκαριών.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το ύψος του δοκαριού και μετά από μέτρηση που έκανε ο διαιτητής με ειδικό μέτρο, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν στο κανονικό ύψος, αλλά μισό εκατοστό πιο ψηλό. Το πρόβλημα επιδιορθώθηκε άμεσα και ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά, με την Σπάρτα Ρότερνταμ να επικρατεί εν τέλει της Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 2-1.

Μόνο πως το πρόβλημα εκεί διορθώθηκε με τον σωστό τρόπο και χωρίς οι γηπεδούχοι να...σκάψουν το γήπεδο για να φέρουν τα δοκάρια...στο σωστό ύψος με συνταγή Ατρομήτου! Που θέλουμε να καταλήξουμε! Και μόνο που ο Ατρόμητος δεν είχε την λύση για πρόβλημα που είχε την ευθύνη προφανώς και με βάση τους κανονισμούς και τους νόμους πρέπει να τιμωρηθεί για το συγκεκριμένο ματς. Το ματς στην Ολλανδία που προαναφέραμε δείχνει ότι στο Περιστέρι...έχασε ο Ατρόμητος και συνεπώς οι βαθμοί πρέπει να πάνε στην ΑΕΚ...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News