Το "σχίσμα" στην ΕΠΟ και η τοποθέτηση του Νίκου Τζώρτζογλου...

Ποδόσφαιρο
Το "σχίσμα" στην ΕΠΟ και η τοποθέτηση του Νίκου Τζώρτζογλου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H ΕΠΟ έχει χωριστεί στα δύο! Ο εκτελεστικός διευθυντής, Ι. Φιλιππούσης, και οκτώ μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, που φέρονται να πρόσκεινται στην ΑΕΚ, απείχαν από τη σημερινή συνεδρίασή της Ομοσπονδίας με σκοπό, όπως εκτιμάται, να την οδηγήσουν σε ματαίωση λόγω έλλειψης απαρτίας και να στείλουν ηχηρό μήνυμα στον πρόεδρο, Π. Μπαλτάκο, ότι δεν μπορεί, χωρίς αυτούς να διοικήσει...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του soccerplus.gr το σχέδιό τους "ναυάγησε" επειδή το παρών έδωσε – παρότι δεν το συνηθίσει και αυτό έχει τη δική του σημειολογία – ο πρόεδρος της Super League και του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκης αλλά και ο αντίπρόεδρος του Ολυμπιακού, Π. Αγραφιώτης, που σε συνδυασμό με την παρουσία άλλων έξι μελών, που φέρονται να πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ, και του ίδιου του προέδρου της ΕΠΟ, διαμόρφωσαν την απαιτούμενη απαρτία με εννέα παρόντες έναντι οκτώ απόντων.Ο Φιλιππούσης δεν είναι μέλος της ΕΕ/ΕΠΟ. Αμοίβεται πλουσιοπάροχα από το ελληνικό ποδόσφαιρο για να παρέχει τις συμβουλές του, κάτι που δεν έπραξε σε μια ακόμα συνεδρίαση και αυτό πρέπει ενδεχομένως να εκτιμηθεί ως άρνηση καθήκοντος και προσφοράς υπηρεσιών, εφόσον δεν ήταν σε γνώση του προέδρου και δεν είχε τη σύμφωνη γνώμη του. 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου που και στο παρελθόν έχει πάρει θέση υπέρ του κ. Μπαλτάκου έγραψε σήμερα στη σελίδα του στο Facebook: "Στο χωριό μου οι παλιοί έλεγαν έτσα μάντρα έτσα γάλα! To 2022 φεύγει, η κατρακύλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Πόλεμος στην ΕΠΟ, διάχυτη τοξικότητα, διαμάχες δίχως τέλος.Μια βεντέτα που κορυφώνεται στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας και δυστυχώς ο σασμός δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Ντρέπομαι και θλίβομαι ως πρόεδρος της ΕΠΣΗ γι’ αυτή την αρρωστημένη κατάσταση. Μια κατάσταση που οδηγεί το ημιθανές ελληνικό ποδόσφαιρο στο νεκροταφείο. Μάλλον πως οι παλιοί χωριανοί μου ήταν σοφοί..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News