Η ΕΠΟ αποφασίζει έναρξη για τα τοπικά πρωταθλήματα

Ποδόσφαιρο
Η ΕΠΟ αποφασίζει έναρξη για τα τοπικά πρωταθλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κρίσιμη είναι η σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς ουσιαστικά το μοναδικό θέμα είναι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και οι προϋποθέσεις για την έναρξη των αγώνων.

Μετά την παράταση που δόθηκε για το Μητρώο, η τάση απ’ όλες τις Ενώσεις και τα σωματεία είναι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Ωστόσο λόγω του ότι στις μικρότερες κατηγορίες υπάρχουν ακόμα ανοιχτά μέτωπα με το Μητρώο, είναι πολύ πιθανό η απόφαση που θα παρθεί σήμερα να αφορά μόνο τις ανώτερες κατηγορίες των Ενώσεων και το ζήτημα να ξεκαθαριστεί σε όλο το πεδίο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 2 Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της «ΚΡΗΤΗ TV», εξέφρασε την ανυπομονησία όλων των εμπλεκόμενων με το τοπικό ποδόσφαιρο να μπουν οι ομάδες στα γήπεδα, επισημαίνοντας ότι ο προγραμματισμός για την Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ προχωρά κανονικά σε πρώτη φάση.

Όσον αφορά το Μητρώο, έκανε λόγο για «κυβίστηση με άνωθεν εντολή» του Λευτέρη Αυγενάκη με αυτή την παράταση που δόθηκε αλλά ήταν προς τη θετική κατεύθυνση προκειμένου τα σωματεία με μια απλή αίτηση να μπορούν νόμιμα να αγωνίζονται και να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News