ΕΠΟ: Όλα στην Έκτακτη Γ.Σ. δείχνουν αναστολή!

Ποδόσφαιρο
ΕΠΟ: Όλα στην Έκτακτη Γ.Σ. δείχνουν αναστολή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουκέτο έχει μπει στην αγωνιστική δραστηριότητα στην μεγάλη πλειοψηφία των Ενώσεων της Ελλάδας και η αυριανή ημέρα είναι πολύ κρίσιμη για το μέλλον.

Στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, με βασικό θέμα συζήτησης το Μητρώο και την συνέχιση της αναστολής ή όχι των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Η όποια απόφαση παρθεί επηρεάζει βέβαια και τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας (Γ’ Εθνική, Γυναικεία) και γι’ αυτό η αυριανή συνέλευση είναι πολύ κρίσιμη.

Όπως προκύπτει πάντως, τόσο από την ηγεσία της ΕΠΟ, όσο και από τις Ενώσεις, η συνέχιση της αναστολής είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο. Υπενθυμίζουμε ότι μετά την επιστολή Αυγενάκη σε FIFA-UEFA και την οπισθοχώρηση Αυγενάκη στο θέμα Μητρώου, η ΕΠΟ πέρασε στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι δεν είναι αποδεκτή διαδικασία αδειοδότησης και παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη, την οποία έχει υπογράψει ο Πρωθυπουργός.

Το ζήτημα ασφαλώς δεν είναι απλά το Μητρώο, όσο οι ποδοσφαιρικές κυρώσεις που προβλέπονται από το νόμο για όσα σωματεία δεν εγγράφουν, γεγονός που προκαλεί θύελλα αντιδράσεων. Αντιδράσεις που αναμένεται να εκφραστούν σε ύψιστο βαθμό και στην αυριανή διαδικασία…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News