Β. Γραμμένος: Οι υπέροχες διακοπές και το μεγάλο ευχαριστώ σε Πλούταρχο-Λέλεκα!

Ποδόσφαιρο
Β. Γραμμένος: Οι υπέροχες διακοπές και το μεγάλο ευχαριστώ σε Πλούταρχο-Λέλεκα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοναδική φιλοξενία στην Κρήτη για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ

Λένε ότι σημασία πολλές φορές έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός… Αυτή τη φορά πάντως ο προορισμός και οι άνθρωποι που ήταν εκεί έκαναν την διαφορά!

Ο λόγος για τις ολιγοήμερες διακοπές του Βαγγέλη Γραμμένου στην Κρήτη, οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα μείνουν αξέχαστες σε εκείνον και την σύζυγό του!

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ πέρασε ένα υπέροχο διάλλειμα από τις αυξημένες υποχρεώσεις του μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα από το χώρο του ποδοσφαίρου, με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη και τον πρόεδρο του ΠΟΑ Γιώργο Λέλεκα να αναλαμβάνουν τη φιλοξενία που άφησε εντυπωσιασμένο τον κ. Γραμμένο. Αυτό άλλωστε τόνισε και ο ίδιος μιλώντας στο neakriti.gr, όταν τον ρωτήσαμε για την παρουσία του στην Κρήτη:

«Η Κρήτη είναι ένας ευλογημένος τόπος, ένας τόπος άλλωστε που συνδέεται στενά με εμάς τους Μακεδόνες. Νιώθω την μεγάλη ανάγκη και υποχρέωση να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα δύο ανθρώπους, που στα πρόσωπά τους η λέξη «φιλοξενία» αποκτά νόημα και αξία! Ευχαριστώ τον καλό μου φίλο, τον Πλούταρχο και τον επίσης καλό φίλο, τον πρόεδρο του ΠΟΑ, τον Γιώργο Λέλεκα. Η φιλοξενία τους ήταν μοναδική. Απόλαυσα παράλληλα τις ομορφιές του νησιού σας, στο Ηράκλειο, στην Χερσόνησο, στην Σταλίδα, στα Μάταλα και φυσικά στο Τυμπάκι που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Πλούταρχου. Αλλά και όλη αυτή η ζεστασιά που ένιωσα όπου και αν πήγα από τους Κρητικούς με άφησε με τις καλύτερες των εντυπώσεων».

Βέβαια από την παρουσία του Βαγγέλη Γραμμένου στην Κρήτη δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ποδοσφαιρικές συζητήσεις, σε ένα θερμό καλοκαίρι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα Κουτεντάκης και Λέλεκας είπαν πολλά με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος και με την ιδιότητα του νομικού, είναι πολύπειρος και βαθιά γνώστης των ζητημάτων της ΕΠΟ και του ποδοσφαίρου. Μάλιστα ο κ. Γραμμένος εξέφρασε και στο neakriti.gr τον έντονο προβληματισμό του για την κατάσταση που έχει επιφέρει το Μητρώο, αναμένοντας και ο ίδιος τις εξελίξεις σε ένα πολύ καυτό ζήτημα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News