Δημ. Βολονάκης: Επέστρεψε στην Κάλυμνο και συγκινεί στο «αντίο» του

Ποδόσφαιρο
Δημ. Βολονάκης: Επέστρεψε στην Κάλυμνο και συγκινεί στο «αντίο» του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 20 χρόνια ο Καλύμνιος προπονητής αποχωρεί από την Κρήτη 

Ο Δημήτρης Βολονάκης συνέδεσε την 20ετή παρουσία του στο κρητικό ποδόσφαιρο με πολλές επιτυχίες, σπουδαίες συνεργασίες και αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων προπονητών.

Εδώ και λίγους μήνες όμως έχει επιστρέψει στην Κάλυμνο, όπου διορίστηκε ως εκπαιδευτικός και πλέον θα βρίσκεται στο νησί που αποτελεί και τον τόπο καταγωγής του.

Ο «Βόλο» θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού να στείλει το μήνυμά του γι’ αυτά τα 20 χρόνια που έζησε στην Κρήτη και το «αντίο» του είναι συγκινητικό…

"Ιούνιος 2002-Ιούνιος 2022,

20 χρόνια στην Κρήτη, σε έναν τόπο με μακρινή καταγωγή( ίσως ήταν γραφτό),σε έναν τόπο που πρωτοήρθα για 3 μήνες όμως έμελλε να γίνει η δεύτερη μου πατρίδα.

Σε έναν τόπο ευλογημένο όπου γεννήθηκαν τα δυο μονάκριβα μου παιδιά. Έναν τόπο που έκανα αρκετούς σημαντικούς αδερφικούς φίλους.

Συνήθως δεν ποστάρω προσωπικές στιγμές όμως αισθάνομαι την ανάγκη και παράλληλα αισθάνομαι τυχερός που έζησα είτε στην εκπαίδευση και πολύ περισσότερο στο ποδόσφαιρο πολλές όμορφες στιγμές συναναστρεφόμενος με ωραίους ανθρώπους.

Ευχαριστώ όσους συν αναστράφηκα κυρίως παίκτες και παράγοντες που συνεργάστηκα κατά σειρά σε Κόρφο Ελούντας, Αλμυρό, ΠΑΟΚ, Μοχό και ΟΦΗ την μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης αλλά και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.

Ήταν όλα μια όμορφη εμπειρία, ένα κομμάτι της ζωής μου σημαντικό, έγινα σοφότερος και πιστεύω καλύτερος σε όλα τα επίπεδα. Αποχωρώ λόγω διορισμού μου στην άλλη μου πατρίδα την Κάλυμνο. Δεν λέω αντίο γιατί η Κρήτη θα είναι πάντα ξεχωριστή για μένα και ποτέ δεν ξέρεις… Θα μου λείψετε, εις στο επανιδείν…"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News