Ηρόδοτος: Είσοδος μόνο για τους κατόχους διαρκείας

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Είσοδος μόνο για τους κατόχους διαρκείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Παναθηναϊκό Β’

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ηρόδοτος ενημερώνει ότι σε ένα ακόμη ματς δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο της ομάδας για την άψογη παρουσία του στο ματς με τον Παναθηναϊκό Β’:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ενημερώνει πως δυστυχώς, σύμφωνα με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, δεν μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας, αλλά μόνο όσοι κατέχουν εισιτήρια διαρκείας.

Η ομάδα μας οφείλει να προσαρμοστεί στα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση. Η ενημέρωση αναφέρει πως τα μέτρα αυτά θα λήξουν στις 24/1.

Παρόλα αυτά, καλούνται όσοι κατέχουν εισιτήρια διαρκείας να δείξουν για ακόμα μια φορά την αγάπη τους στον ΗΡΟΔΟΤΟ αλλά και την συσπείρωση που υπήρξε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β'.

Η κυανόλευκη οικογένεια είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ που ο 12ος παίκτης της, ο κόσμος της, δεν φώναξε ούτε ένα υβριστικό σύνθημα κατά του αντιπάλου και χειροκρότησε με πάθος τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. Το παιχνίδι με την Επισκοπή είναι κομβικό και σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας, να ωθήσετε τους παίκτες μας στην πολυπόθητη νίκη!

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, ο Ηρόδοτος είναι εδώ!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News