Εκδήλωση την Κυριακή στη μνήμη του Μανόλη Παγωμένου

Ποδόσφαιρο
Εκδήλωση την Κυριακή στη μνήμη του Μανόλη Παγωμένου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς αγωνιστικό μέρος οι τιμητικές βραβεύσεις…

Την ερχόμενη Κυριακή (9/1) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Ποσειδώνα στη μνήμη του Μανόλη Παγωμένου, με κάποιες διαφοροποιήσεις λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού και στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, δε θα πραγματοποιηθεί το αγωνιστικό μέρος που είχε προγραμματιστεί, ενώ οι τιμητικές βραβεύσεις θα γίνουν στις 12:30 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά: «Αγαπητοί φίλοι του Σωματείου μας και του Αείμνηστου Μανόλη Παγωμένου, σας ενημερώνουμε ότι λόγο της υψηλής επικινδυνότητας υπερμετάδοσης της πανδημίας αναγκαζόμαστε να διαφυλάξουμε τους συνανθρώπους μας, με το αναβάλλουμε εν μέρει την προγραμματισμένη και καθ’ όλα προετοιμασμένη εκδήλωση μνήμης που είχε προγραμματιστεί την Κυριακή (9/1) το πρωί στο Λίντο .

Τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα θα τελεστεί μόνο το τρισάγιο το πρωί της Κυριακής στον Άγιο Ματθαίο, με περιορισμένους προσκεκλημένους φίλους του Μανόλη, ύστερα από πρωτοβουλία του ΣΑΕΠΗ και του αγαπητού φίλου του εκλιπόντος Παύλου Ροδιτη.

Επίσης μετά την μνημοσύνη δέηση θα προσφερθεί βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου σε περιορισμένο αριθμό ατόμων της αθλητικής οικογένειας των Παλαίμαχων Ποσειδώνα και των φίλων που επιλέξαμε να τιμήσουμε στην μνήμη του Μανόλη στις 12:30 π.μ. στο Λίντο.

Παρουσίαση οργάνωση: Γιώργος Μιμίκος, μουσική επιμέλεια: Μπινιχάκης Μιχάλης.

Αναλυτικά θα τιμηθούν οι: Πολύδωρος Μαρμαράς (επίτιμος πρόεδρος), Εμμανουήλ Παγωμένος εις μνήμη του, Τάκης Πρωτογεράκης (θρυλικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άρη Πατελών), Αντώνης Δημητρίου (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ποσειδώνα), Νίκος Γρινιεζάκης (παλαίμαχος Άρη Πατελών και Ποσειδώνα), αείμνηστος Εμμανουήλ Μπινιχάκης (παλαίμαχος τερματοφύλακας Ποσειδώνα), αείμνηστος Μηνάς Χαλκιαδάκης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άρη Πατελών και Ποσειδών), αείμνηστος Μίλτος Ανδρεανίδης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΟΦΗ), Σήφης Κορωνάκης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΟΦΗ και μαραθωνοδρόμος), οι μικροί μας ήρωες στην ζωή: Νικήτας Αστρινακης και Κατερίνα Ξυδάκη, ο αείμνηστος Δημήτρης Παπαδόπουλος (ιδρυτής ΣΑΕΠΗ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΟΦΗ), οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Γιάννης Κομψέλης (Κουβίδης), Μελικώνης Γιάννης, Νίκος Τσαΐνης και ο Εμμανουήλ Μπινιχάκης (εν ενέργεια πιστός φίλαθλος και μέλος από το 1963)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News