Σ.Φ.Ηροδότου: Κόντρα σε όλους που δεν μας ήθελαν θα είμαστε στη Super League 2

Ποδόσφαιρο
Σ.Φ.Ηροδότου: Κόντρα σε όλους που δεν μας ήθελαν θα είμαστε στη Super League 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φίλοι του Ηροδότου νιώθουν δικαιωμένοι μετά τη σημερινή εξέλιξη για την ομάδα τους.

Η ανακοίνωση του Σ.Φ. της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού αναφέρει: «Πανηγυρικά και κόντρα σε όλους και όλα που δεν μας ήθελαν και εξακολουθούν να μην μας θέλουν, η ομάδα μας θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 κανονικά….

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου, της διοίκησης και του νομικού τμήματος εξασφαλίστηκε το πολυπόθητο πιστοποιητικό συμμετοχής στο επερχόμενο πρωτάθλημα…

Σαν Σωματείο Φίλων Ηροδότου συγχαίρουμε όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση αυτή και προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι, δυνατοί και με μια φωνή για τη συμμετοχή μας στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Αυτό που με κόπο κερδίσαμε δεν πρόκειται να μας το στερήσει κανείς!!!

ΥΓ1. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τα σωματεία του Ηρακλείου και διάφορους φορείς (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) οι οποίοι σε αυτόν τον αγώνα μας ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ… Εμείς με την σειρά μας θα τους καλέσουμε να παρακολουθήσουμε μαζί την αγαπημένη μας ομάδα σε κάποιον αγώνα Super League 2!!!

ΥΓ2. Τη σκυτάλη τώρα παίρνουμε εμείς… δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε… αρχής γενομένης από το φιλικό παιχνίδι με τον Πόρο το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News