Νίκος Τζώρτζογλου: Τα αναπάντητα ερωτήματα της ΕΠΟ για την ολιστική μελέτη!

Ποδόσφαιρο
Νίκος Τζώρτζογλου: Τα αναπάντητα ερωτήματα της ΕΠΟ για την ολιστική μελέτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάρτηση από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ για ένα σημαντικό ζήτημα

Η γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις 27 Αυγούστου πλησιάζει και το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο σε ότι αφορά την ολιστική μελέτη που θα τεθεί προς ψήφιση.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου με σημερινή ανάρτηση αναφέρεται στο συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας ότι τα ερωτηματικά παραμένουν αναπάντητα από την πλευρά της Ομοσπονδίας.

Ακόμη επισημαίνει την ανάγκη να δρομολογηθούν οι εξελίξεις προς τη σωστή κατεύθυνση, με μοναδικό σκοπό την ανάταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ σημειώνει: «Ερώτημα… Τι γίνεται με την ολιστική μελέτη;

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ (19/7)  αναβλήθηκε, ώστε να υπάρξει το περιθώριο ευρύτερης και διεξοδικής συζήτησης, με σκοπό στην επόμενη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της ΕΠΟ στις 27 Αυγούστου να παρθεί οριστική απόφαση και να ψηφισθεί η ολιστική μελέτη, δηλαδή οι καταστατικές αλλαγές τις οποίες έχουν προτείνει οι διεθνείς συνομοσπονδίες και η κυβέρνηση.

Μετά από πρόταση  της ΕΠΣ Ηρακλείου στον πρόεδρο και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ την Τρίτη 27 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τους Θοδωρή Ζαγοράκη (πρόεδρο ΕΠΟ), Παναγιώτη Δημητρίου (αναπληρωτή πρόεδρο ΕΠΟ) και Στέργιο Αντωνίου (α’ αντιπρόεδρο ΕΠΟ, με θέμα την συζήτηση και την λύση των προβλημάτων που βάζουν φρένο στην ψήφιση της ολιστικής μελέτης.

Μέχρι σήμερα, ένα μήνα μετά την αναβολή της Γ.Σ. της 19ης Ιουλίου και μια εβδομάδα πριν την επόμενη Γ.Σ. της 27ης Αυγούστου, δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση και από κανέναν, εάν υπάρχουν ή όχι ουσιαστικές αλλαγές στα προς ψήφιση άρθρα της ολιστικής μελέτης από τις "διεξοδικές συζητήσεις" που όπως ειπώθηκε θα γίνονταν στο διάστημα αυτό.

Εάν από τις όποιες διεξοδικές προσπάθειες συζητήσεις δεν είχαμε αλλαγές και αφού στην προηγούμενη γενική συνέλευση δεν ψηφίστηκε η ολιστική μελέτη, γιατί να ψηφιστεί τώρα;

Εάν πάλι υπάρχουν αλλαγές, όλοι εμείς οι Ενώσεις και Επαγγελματικό ποδόσφαιρο που θα κληθούμε να ψηφίσουμε ναι ή όχι για την ολιστική μελέτη και τις καταστατικές αλλαγές, δεν θα πρέπει να γνωρίζουμε το αποτέλεσμα από "τις διεξοδικές συζητήσεις", ούτως ώστε να έχουμε το χρονικό περιθώριο να τις συζητήσουμε με τις Εκτελεστικές Επιτροπές μας (διοικητικά συμβούλια) ούτως ώστε να αποφασίσουμε για την ψήφιση ή όχι της μελέτης;

Η ΕΠΣ Ηρακλείου, αλλά πιστεύω και οι περισσότερες Ενώσεις, θεωρούν ότι στο 90% περίπου η ολιστική μελέτη είναι στην σωστή κατεύθυνση.

Τελικά τι μας ενδιαφέρει περισσότερο όλους εμάς που αποτελούμε μέλη της ποδοσφαιρικής κοινωνίας, η ψήφιση ή όχι της ολιστικής μελέτης που σίγουρα θα φέρει ανάταση στον κατήφορο του ελληνικού ποδοσφαίρου ή πόσες καρπαζιές έφαγε ο Αλέκος που έχει γίνει viral...

Επιτέλους! Ας μας ενημερώσει κάποιος από το Παρκο Γουδί…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News