Ροδόλφο Μπάκε: Ο δικηγόρος της νοσοκόμας του Μαραντόνα παίρνει τον ΟΦΙ!

Ποδόσφαιρο
Ροδόλφο Μπάκε: Ο δικηγόρος της νοσοκόμας του Μαραντόνα παίρνει τον ΟΦΙ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 O νέος μεγαλομέτοχος του ΟΦΙ που υπερασπίστηκε τη νοσοκόμα του Μαραντόνα όταν αυτός απεβίωσε

Το βράδυ της Τετάρτης (18/8) ο ΟΦ Ιεράπετρας έκανε γνωστό ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Χηνόπουλος, ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον δικηγόρο, Ροδόλφο Αμαντέο Μπάκε, ώστε ο τελευταίος να αναλάβει τη θέση του μεγαλομετόχου στην ομάδα του Λασιθίου!

Ο Αργεντινός νομικός είναι ο ίδιος που τον περασμένο Ιανουάριο είχε αναλάβει να «τρέξει» τη μεταβίβαση του Βόλου σε ξένους επενδυτές που είχαν βάση σε Ισπανία και Αργεντινή. Είναι αυτός που εκπροσώπησε νομικά τη νοσοκόμα του Ντιέγκο Μαραντόνα, όταν αυτός απεβίωσε. Είχε μάλιστα δηλώσει: «Υπάρχει ευθύνη των θεραπόντων ιατρών. Υπήρξαν πολλά σημάδια ότι Μαραντόνα θα πέθαινε από ημέρα σε ημέρα. Και κανένας από τους ιατρούς δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει. Σκότωσαν τον Ντιέγκο».

Η νοσοκόμα Νταϊάνα Μαντρίντ έχει τεθεί υπό έρευνα για ανθρωποκτονία με πιθανή πρόθεση. «Αυτό που έκανε η Νταϊάνα Μαντρίντ, ήταν να συμμορφώνεται με τις ενδείξεις των θεραπόντων ιατρών» είχε πει ο Μπακέ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο Μπάκε ξεκίνησε την καριέρα του ως δικηγόρος τον Μάρτιο του 1993. Εχει δηλαδή μία παρουσία 28 ετών, ενώ δραστηριοποιείται και ως ατζέντης ποδοσφαιριστών μέσω της εταιρίας RAB Sports. Είναι δηλωμένος οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς και μεγάλος υποστηρικτής της Εθνικής Αργεντινής.

Πηγή: www.gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News