Ποδόσφαιρο

SL2: Σοκ για τα Χανιά, δεν πήραν άδεια ούτε σε δεύτερο βαθμό!

Η ομάδα των Χανίων είναι υποχρεωμένοι να έχει περιορισμούς στις μεταγραφές

Πολύ αρνητική είναι η εξέλιξη για τα Χανιά ενόψει της νέας ενιαίας Super League 2 καθώς θα παίξουν χωρίς άδεια στο πρωτάθλημα! 

Οι «κυανόλευκοι», όπως και ο Πανσερραϊκός, είχαν καταθέσει έφεση για την πρωτόδικη απόφαση αλλά δεν πήραν έγκριση ούτε από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ. 

Συνεπώς δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές με παίκτες άνω των 25 ετών, ανεξαρτήτως ιδιότητας και υπηκοότητας, εκτός από τρεις ποδοσφαιριστές, πληρώνοντας και πρόστιμο 10.000 ευρώ. 

Μπορούν, παράλληλα, να κάνουν απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων κάτω των 25 και απεριόριστες αλλοδαπών κάτω των 23, όπως και απεριόριστες ανανεώσεις συμβολαίων των υφιστάμενων συμβολαίων, ανεξαρτήτως ηλικίας και υπηκοότητας. 

Αντίθετα, τόσο τα Τρίκαλα όσο και η Νίκη Βόλου πήραν το «οκ» σε δεύτερο βαθμό και μπορούν να προχωρήσουν στον προγραμματισμό τους. 

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής: 

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του την 1 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. 

- Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924. 

- Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1946 και ΠΑΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια