Πήρε βαθμό η Επισκοπή στην έδρα της Νίκης Βόλου

Ποδόσφαιρο
Πήρε βαθμό η Επισκοπή στην έδρα της Νίκης Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικό το τελικό 0-0...

Με θετικό τρόπο επέστρεψε στα παιχνίδια της Football League η Επισκοπή αφού απέσπασε βαθμό (0-0) στην έδρα της Νίκης Βόλου...

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας Βόλου απείλησε με τον Μέτσε στο 19′ και τον Τζοβάρα στο 27′, αλλά καμία από τις δύο προσπάθειες δε βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Επισκοπή φάνηκε με ένα σουτ του Παναγιωτίδη στο 72′, ενώ οι γηπεδούχοι στο φινάλε έχασαν μία ακόμα καλή ευκαιρία με τον Γκονσάλες και τον Δήμιζα να του αρνείται το γκολ.

Στις καθυστερήσεις ο Μπιτσάκος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για “θέατρο” και άφησε τη Νίκη με παίκτη λιγότερο στα λεπτά που απέμειναν, χωρίς ν’ αλλάξει όμως κάτι.

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Φαργιός (Μακεδονίας) – Μάνος (Λάρισας)

4ος διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

Νίκη Βόλου (Στάϊκος Βεργέτης): Περιστερίδης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Καλουτσικίδης (84′ Τσιώλης), Πολίμος (76′ Γκονζάλες), Μπόσιο (61′ Σαλαμούρας), Γκαρσία (61′ Μπιτσάκος), Μέτσε, Ροχάνο, Κρουθ, Τζοβάρας

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γιανούτσος,  Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Τιάγκο, Τσιριγώτης (87′ Βαρουξάκης), Λίμα

* Η Επισκοπή ευχαρίστησε την Νίκη για την φιλοξενία με ανακοίνωσή της που αναφέρει: «Η ΠΑΕ Επισκοπή εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου και σε όλο το Δ.Σ. για τη φιλοξενία που έλαβε το αγωνιστικό μας τμήμα.  Με ανάλογη θέρμη και εγκαρδιότητα θα σας φιλοξενήσουμε και εμείς με τη σειρά μας στον αγώνα του β’ γύρου. Καλή συνέχεια στον σύλλογό σας. Με αθλητικούς χαιρετισμούς.»

Επίσης, με ανακοίνωσή της η Επισκοπή έστειλε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Αρχοντάκη για την απώλεια του πρώην δημάρχου Ρεθύμνου. Αναλυτικά αναφέρει: «Στο άκουσμα του θανάτου, του επί 20ετίας πρώην δημάρχου του δήμου Ρεθύμνου, Δημήτρη Αρχοντάκη, η ΠΑΕ Επισκοπής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.»

Πηγή φωτογραφίας: ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News