Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Εργοτέλης σήμερα απέναντι στα Τρίκαλα

Ποδόσφαιρο
Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Εργοτέλης σήμερα απέναντι στα Τρίκαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 14:45 (ΕΡΤ3) ο αγώνας στο Παγκρήτιο Στάδιο

Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Εργοτέλης έχει αδικήσει κατάφορα τον εαυτό του, με τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο ενεργητικό.

Σήμερα στις 14:45 (ΕΡΤ3) οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται στο Παγκρήτιο Στάδιο τα Τρίκαλα και η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να σταματήσει ο κατήφορος και παράλληλα να πατήσουν πιο γερά στα πόδια τους αναφορικά με τη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα.

Αυτή τη στιγμή το +6 από την 7η Παναχαϊκή δίνει μια ασφάλεια αλλά σίγουρα χρειάζεται η νίκη για πολλούς λόγους (βαθμολογικούς και ψυχολογικούς) με δεδομένο ότι ο Εργοτέλης έχει να παίξει και στην Πάτρα στη συνέχεια.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά πλάνα του Γιάννη Ταουσιάνη όλα είναι καλά με τον Κόνραντ και έτσι οι μοναδικές απουσίες είναι του Σαρρή, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας ρυθμούς όσο και του Νεράλ που ταλαιπωρείται από θλάση και θα μείνει και στα επόμενα ματς εκτός μάχης.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Ταουσιάνης στην αποστολή και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι οι: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Μποτέ, Ντουμάνης, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Κόλα, Αλεξάκης, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Άπι, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κούατενγκ, Κόνραντ, Πατρινός και Κοκκίνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News