"Κατοστάρα" στις συμμετοχές για Μπουρσέλη και Γκίνη

Ποδόσφαιρο
"Κατοστάρα" στις συμμετοχές για Μπουρσέλη και Γκίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ιδιαίτερη διάκριση για τους ποδοσφαιριστές Εργοτέλη και ΟΦ Ιεράπετρας...

Τις 100 συμμετοχές στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία έφτασε ο Αντώνης Μπουρσέλης του Εργοτέλη μπαίνοντας ως αλλαγή στο ματς με τον Καραϊσκάκη.Από αυτές οι 94 είναι με την ομάδα από την οποία αναδείχθηκε, τον Εργοτέλη, ενώ οι 6 έγιναν με τη φανέλα του ΟΦΗ. Συνολικά σε εθνικά πρωταθλήματα μετρά 129 συμμετοχές (6 στη Super League – 23 στη Γ’ Εθνική). Η αναφορά της ιστοσελίδας της SL2-FL είναι η εξής:

"100… αγώνες στην Β’ κατηγορία συμπλήρωσε ο Αντώνης Μπουρσέλης. Ο 27χρονος μέσος δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Εργοτέλη να αποφύγει την ήττα. Τους 94 αγώνες έχει με τη σημερινή του ομάδα και άλλους έξι με τον ΟΦΗ." Ακόμη, τους 100 αγώνες ως βασικός στη δεύτερη κατηγορία έφτασε ο Δαμιανός Γκίνη, παίζοντας με τον ΟΦΙ απέναντι στον Ιωνικό.Σε επίπεδο Football League και πλέον Super League 2 ο 26χρονος μέσος έχει συνολικά 111 συμμετοχές με Καλλιθέα (48), ΑΟΧ/Κισσαμικό (47) και ΟΦΙ (16). Η αναφορά της ιστοσελίδας της SL2/FL είναι η εξής:

"100… αγώνες βασικός στην Β’ κατηγορία συμπλήρωσε Νταμιάνο Γκίνη, ξεκινώντας βασικός με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Ο 26χρονος μέσος από τη Λούζνια της Αλβανίας έχει παίξει στην κατηγορία με την Καλλιθέα, τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και τον ΟΦ Ιεράπετρας και έχει συνολικά 111 συμμετοχές στην κατηγορία."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News