Φινάλε… χίτσκοκ: Με γκολ στο 93’ τα Χανιά, 0-1 τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Φινάλε… χίτσκοκ: Με γκολ στο 93’ τα Χανιά, 0-1 τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κρητικό ντέρμπι κρίθηκε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα

Τα Χανιά… χαμογέλασαν στο κρητικό ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής για τη Super League 2, επικρατώντας 0-1 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η αναμέτρηση είχε φινάλε από… χίτσκοκ, με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να παίρνει τους τρεις βαθμούς, χάρη στο γκολ του Δημητριάδη στο 93’!

Το παιχνίδι κρίθηκε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τα Χανιά να πανηγυρίζουν τη δεύτερη σερί νίκη τους.

Αντίθετα, για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Ο Εργοτέλης έχει πλέον "συγκάτοικο" στην κορυφή της βαθμολογίας τον Ιωνικό με 28 βαθμούς.

Σε ότι αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, είχε όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα ντέρμπι , με κυρίαρχο τις δυνατές προσωπικές "μονομαχίες". 

Δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη προσπάθησαν να "χτυπήσουν" κυρίως με αντεπιθέσεις.

Τελικά πήραν το "τρίποντο" στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Δημητριάδη που είχε περάσει ως αλλαγή, να σκοράρει με κεφαλιά. 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ποζατζίδης (80’ Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Άπι (55’ Τσέλιος), Μπουτσάκης (80’  Αλεξάκης), Μανουσάκης, Κωστανάσιος(75’ Πατρινός), Κόνραντ (55’ Μπουρσέλης).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (45’ Αναστασόπουλος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας (65’ Δημητριάδης), Παναγιωτούδης (90’ Γκίνο), Καρλίτος, Βασιλόγιαννης (90’ Σουντουρά), Βρεττός(57’ Μασένα), Διαμαντόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News