Και πρώτος...και αγρίεψε, Εργοτέλης-Δόξα Δράμας 6-0!

Ποδόσφαιρο
Και πρώτος...και αγρίεψε, Εργοτέλης-Δόξα Δράμας 6-0!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 1-0 του ημιχρόνου έδειχνε εύθραυστο, αλλά...

Ένας Εργοτέλης που...δεν τον χωράει η κατηγορία συνετριψε με 6-0 τη Δόξα Δράμας στο Παγκρήτιο! Απολογισμός; Μια εβδομάδα, δύο αγωνες εννιά γκολ για τον Εργοτέλη!

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη που ήταν ήδη πρώτη (και καλύτερη) στη Super League 2, άρχισε να έχει… άγριες διαθέσεις! Για να γίνουμε πιο σαφείς, μετά τη νίκη με σκορ 2-3  στην Νίκαια, χθες... ποιος είδε τον Εργοτέλη και δεν τον φοβήθηκε! Η Δόξα Δράμας πάντως τρόμαξε σίγουρα με το τελικό 6-0 και έχουμε την αίσθηση πως το ίδιο ισχύει πλέον για όλες τις ομάδες της κατηγορίας!Μόλις  στο 7΄ο Τσέλιος με…κεκτημένη ταχύτητα από την Νίκαια πέρασε και τον Στεφανάκο και έγραψε το 1-0! Ο Εργοτέλης έριξε την απόδοσή του όμως και το ημίχρονο έκλεισε έτσι! Ωστόσο το β΄μέρος ξεκίνησε με κίνδυνο αφού στο 46' όταν το δυνατό σουτ του Μενσά βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Κατσιμήτρου. Η απάντηση άμεση αφού δύο λεπτά αργότερα ο Κόνραντ διαμόρφωσε το 2-0 έπειτα από ωραία μπαλιά του Σερβιλάκη. Στο 64' ο Μανουσάκης, στο 72' ο Πατρινός, στο 81' ο Μπουρσέλης –αφού έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες-αλλά και στο 84΄ο Πατρινός ανεβασαν τον δείκτη στο εκκωφαντικό 6-0!

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Neral, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής (Σαρρής 76') Πέϊος (Αλεξάκης 76') Τσέλιος, Μπουτσάκης (Appi 61') Μανουσάκης, Κωστανάσιος (Μπουρσέλης 61') Conraad (Πατρινός 67')

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος (Σαμπανίδης 54'), Μαρινάκης, Μαυρίας, Μπελεβώνης, Τάσιος (Παρασκευάς 54'), Niba, Μπολακης, Κουτσιανικούλης, Αγγελόπουλος, Μενσά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News