Κύπελλο: Ο ΠΑΣ απέκλεισε τον ανύπαρκτο Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο: Ο ΠΑΣ απέκλεισε τον ανύπαρκτο Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα ήττα για τους «πράσινους» με 1-2 στη Λεωφόρο και αντίο Κύπελλο

Ταφόπλακα στα όνειρα του Παναθηναϊκού για διάκριση στο θεσμού του Κυπέλλου έβαλε απόψε ο εκπληκτικός ΠΑΣ Γιάννινα του Αργύρη Γιαννίκη που αποδείχθηκε ΠΑΣάς στη Λεωφόρο (1-2) και κατέκτησε πανάξια με δύο νίκες την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Όλα τελείωσαν πολύ νωρίς καθώς πριν συμπληρωθούν 10 λεπτά ο ΠΑΣ προηγήθηκε 0-2 με τέρματα του Παντελάκη στο 2ο λεπτό και το αυτογκόλ του Χατζηθεοδωρίδη στο 9’.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε πλέον τέσσερα γκολ για την πρόκριση, λόγω της ήττας του με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι αλλά το σοκ ήταν τόσο ισχυρό που δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έμοιαζε παραδομένος στη μοίρα του.

Τίποτα ουσιαστικό δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Ρώσου διαιτητή, με εξαίρεση το γκολ της τιμή από τον Πούγγουρα στο 74’ (1-2), με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κατακτά πανάξια την ιστορική πρόκριση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (66′ Χουάνκαρ), Σανκαρέ (60′ Μαουρίσιο), Νιάς, Βιγιαφάνιες (66′ Μακέντα), Χατζηγιοβάνης (66′ Ενγκμπακοτό), Ιωαννίδης (46′ Αϊτόρ), Καρλίτος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Κάστρο (87′ Εραμούσπε), Καρτάλης, Ελευθεριάδης (75′ Λιάσος), Μιλιντσεάνου (75′ Κρίζμαν), Παμλίδης (65′ Νάουμετς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News