Κύπελλο Ελλάδας: Σφραγίζουν πρόκριση Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: Σφραγίζουν πρόκριση Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερο με τις ρεβάνς του Κυπέλλου και πολλά ξεκάθαρα φαβορί

Με τρεις ρεβάνς σήμερα και άλλες τρεις αύριο ολοκληρώνεται η 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει αύριο το Βόλο στη ρεβάνς της ήττας στο Πανθεσσαλικό με 2-0.

Σήμερα ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχουν εύλογο έργο απέναντι σε Παναιτωλικό και ΑΕΛ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 3-0 στο Αγρίνιο και θα σφραγίσουν την πρόκριση στο Καραϊσκάκη ενώ ο ΠΑΟΚ μετά το 5-0 της Τούμπας πάει στο Αλκαζάρ για να βγάλει την υποχρέωση. Το πρόγραμμα πάντως ανοίγει με ένα αμφίρροπο ματς στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα καθώς το πρώτο ματς ήταν ισόπαλο 2-2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

15:00-Cosmote Sport 1

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (2-2 το πρώτο ματς): Φωτιάς (Πέλλας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος: Κουμπαράκης (Κυκλάδων).

17:15-Cosmote Sport 2

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (3-0 το πρώτο ματς): Γρατσάνης (Τρικάλων), Πάτρας (Μακεδονίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας).

19:30- Cosmote Sport 1

Λάρισα-ΠΑΟΚ (0-5 το πρώτο ματς): Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Βασιλόπουλος (Έβρου), Τζιώτζιος (Θράκης), 4ος: Βάτσιος (Δυτ.Αττικής).

15:00-Cosmote Sport 1

ΟΦΗ-Βόλος (0-2 το πρώτο ματς): Μανούχος (Αργολίδας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), Κολλιάκος (Αθηνών), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας).

17:15-Cosmote Sport 2

Αστέρας Τρ.-Άρης (0-2 το πρώτο ματς): Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών).

19:30-Cosmote Sport 1

Απόλλων Σμ.-ΑΕΚ (0-2 το πρώτο ματς): Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Αϊναλής (Μακεδονίας), 4ος: Σκουλάς (Θεσσαλίας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News