Ποδόσφαιρο

Τηλεδιάσκεψη Τζώρτζογλου-Κλάτενμπεργκ, παρουσία Κουτεντάκη και Επιτροπής Διαιτησίας...

Η αναλυτική ανακοίνωση-ενημέρωση από την ΕΠΣΗ...

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου είχε σήμερα τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ κ. Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Μια τηλεδιάσκεψη παρουσία του Α’ Αντιπροέδρου κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη και σύσσωμης της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΗ (Ιωαννίδης, Φουκάκης, Χανιωτάκης).

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

"Έγινε μια πολύ σημαντική και εποικοδομητική συζήτηση με κυριότερες αναφορές στην διαμάχη της ΕΠΣΗ με τον παλαίμαχο διεθνή διαιτητή κ. Μιχάλη Κουκουλάκη.

Ο κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ ζήτησε πλήρη και αναλυτική ενημέρωση, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ να αναφέρεται διεξοδικά, με ακριβείς λεπτομέρειες, στοιχεία και σαφήνεια, σε όλες τις πτυχές του ζητήματος Κουκουλάκη.

O κ. Τζώρτζογλου επέμεινε στην επιθυμία της ΕΠΣΗ και της Επιτροπής Διαιτησίας να δοθεί τέλος σε αυτή τη διαμάχη με τον κ. Κουκουλάκη, μια διαμάχη που μόνο προβλήματα που έχει επιφέρει στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Ο αρχιδιαιτητής του ελληνικού ποδοσφαίρου διαβεβαίωσε τον κ. Τζώρτζογλου ότι μοναδική του επιθυμία είναι η εξεύρεση λύσης στις διαφορές ανάμεσα στην ΕΠΣΗ και τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη.

Μάλιστα, με βάση όλα τα στοιχεία που του κατέθεσε η ΕΠΣΗ και μετά από δική του έρευνα τις επόμενες ημέρες, ανανέωσε το ραντεβού του μέσω νέας τηλεδιάσκεψης με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, καταθέτοντας την πρότασή του για να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα Κουκουλάκη, όπως άλλωστε είναι και η επιθυμία του κ. Τζώρτζογλου και των συνεργατών του.

Επίσης, η συζήτηση με τον κ. Κλάτενμπεργκ περιστράφηκε γύρω από πολλά θέματα της ηρακλειώτικης διαιτησίας, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι είναι δίπλα στις Ενώσεις και ζητά να υπάρχει επικοινωνία σε κάθε θέμα που τις απασχολεί αναφορικά με τη διαιτησία."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια