Παπαματθαιάκης: «Αντιμετωπιζόμαστε σαν φτωχός συγγενής!»

Ποδόσφαιρο
Παπαματθαιάκης: «Αντιμετωπιζόμαστε σαν φτωχός συγγενής!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράπονα από τον προπονητή του ΟΦΙ για το πέναλτι που δεν δόθηκε στη Νίκαια

Μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από το ανταγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε ο ΟΦΙ στη Νίκαια, όμως ο Μανόλης Παπαματθαιάκης εξέφρασε σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία, στις δηλώσεις που παραχώρησε στη Mikriliga.com.

Ο προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας στάθηκε ιδιαίτερα στο πέναλτι που δεν δόθηκε στο 80ο λεπτό, τονίζοντας πως «στα κρίσιμα σφυρίγματα αντιμετωπιζόμαστε σα φτωχός συγγενής!».

Αναλυτικά όσα είπε:

 «Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Με πολύ καλό ρυθμό παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια, με ένταση, με εναλλαγές στο σκορ. Παρόλο τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε, δείχνουμε ένα ακόμα παιχνίδι πόσο ανταγωνιστική ομάδα έχουμε, δεν πήραμε αυτό που κατά τη γνώμη μου αξίζαμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δυστυχώς δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι υπάρχει σημαντική απόφαση εις  βάρος μας, είναι  καθαρό πέναλτι η φάση του 80’ με χέρι σε κομβικό σημείο.  Έχω την αίσθηση πώς στα κρίσιμα σφυρίγματα αντιμετωπιζόμαστε σα φτωχός συγγενής!

Με την εικόνα που έχουμε μόνο αισιόδοξος μπορώ να είμαι για το μάλλον και είμαι πεπεισμένος ότι από τα επόμενα ματς θα αρχίσουμε να παίρνουμε αυτό που πραγματικά αξίζουμε στο γήπεδο.

Η μόνη μου ευχή είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όπως σήμερα, απέναντι σε μια ομάδα πολύ ακριβή δείξαμε ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Ιωνικού για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία που μας παρείχαν! Τέλος θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν σήμερα. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News