Σίγουρη η αποχώρηση Ζαμπά από τον ΠΑΟΚ...

Ποδόσφαιρο
Σίγουρη η αποχώρηση Ζαμπά από τον ΠΑΟΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία κάνουν λόγο για απόριψή του από την Κορίνθιανς...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία ο Ζαμπά προτάθηκε στην Κορίνθιας από "ανθρώπους που φροντίζουν για την καριέρα του" ωστόσο η βραζιλιάνικη ομάδα τον απέρριψε.

Ωστόσο είναι προφανές πως ο παίκτης θα φύγει από τον ΠΑΟΚ...

Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης ταξίδεψε στην Βραζιλία χωρίς άδεια από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Η ελληνική ομάδα του έχει ήδη ζητήσει να επιστρέψει απειλώντας πως θα προσφύγει στην FIFA ζητώντας αποζημίωση 20 εκατομμύρια ευρώ( σσ: το ποσό που προβλέπεται στην ρήτρα του.

Η μόνη περίπτωση να δεχθεί ο ΠΑΟΚ να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του Ζαμπά με δανεισμό είναι να καλύψει η ομάδα που ενδιαφέρεται το σύνολο των αποδοχών του που φτάνουν στις 300 χιλιάδες ριάλ το μήνα (περίπου 50 χιλιάδες ευρώ). Μια απαίτηση που ήδη έχουν απορρίψει και η Κορίνθιας αλλά και άλλες ομάδες από την Βραζιλία.

Η μεγάλη ελπίδα του Ζαμπά είναι η Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε που εξετάσει με ενδιαφέρον την περίπτωση του" αναφέρει το δημοσίευμα και συμπληρώνει την κατάσταση του Λέο Ζαμπά μετά τον τραυματισμό του και τονίζει πως η κατάσταση αυτή "οδήγησε τον Ζαμπά να εγκαταλείψει την ομάδα του και να εναποθέσει τις ελπίδες του στους εκπροσώπους για να του βρουν το νέο σταθμό της καριέρας του".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News