Ποδόσφαιρο

Κρίσιμη μέρα η αυριανή για τη Super League 2

Θα συνεδριάσουν οι λοιμωξιολόγοι για να πάρουν αποφάσεις...

Κρίσιμη μέρα η αυριανή για τη Super League 2 καθώς θα συνεδριάσει η Επιτροπή Λοιμοξιωλόγων αναφορικά με το μέλλον της. Είναι πολύ πιθανό με δεδομένο ότι η τηλεδιάσκεψη που προαναφέραμε θα ξεκινήσει περίπου στις 3 και μισή μετά το μεσημέρι μέχρι το βράδυ της Τετάρτης να γνωρίζουμε αν ανάψει το «πράσινο φως» για την έναρξη των πρωταθλημάτων ή όχι!

Οι πιέσεις από τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς θυμίζουμε πως είναι πολύ έντονη όλο αυτό το διάστημα και μάλιστα στην αυριανή τηλεδιάσκεψη έχει γίνει αίτημα να συμμετέχουν ο πρόεδρος Super League 2-Football League κ. Λεουτσάκος, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος αλλά και ο πρόεδρος της Super League κ. Μπουτσικάρης. Από κει και πέρα και σε περίπτωση που ληφθεί απόφαση να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα θα πρέπει να υπάρχει και ένα εύλογο χρονικό διάστημα με κανονικές, ομαδικές προπονήσεις καθώς αν αυτές καθυστερήσουν τότε η κατάσταση των ποδοσφαιριστών δεν θα επιτρέψει να πάμε άμεσα σε σέντρα! Η αγωνία πραγματικά είναι μεγάλη σε όλες τις ομάδες και βέβαια το «καυτό θέμα» έχει άμεση σχέση και με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος ενώ δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά αν όσα ισχύσουν για τη Super League 2 θα ισχύσουν ακριβώς και για τις μικρότερες κατηγορίες.

Εντωμεταξύ, την στήριξη του στο προεδρείο της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο των δύο λιγκών για τις ενέργειες που έχουν κάνει μέχρι τώρα για να αρχίσουν τα πρωταθλήματα αλλά και όσες άλλες έχουν γίνει για την οικονομική ενίσχυση των μελών...

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 «Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής κατηγορίας, σε απάντηση δημοσιευμάτων εξέφρασε ομόφωνα τη στήριξή του στον Πρόεδρο και τους Αντιπροέδρους, εγκρίνοντας τις ενέργειες που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, αφενός για την έναρξη των πρωταθλημάτων και αφετέρου για την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των ΠΑΕ μελών της.

 Συστήθηκε επιτροπή διαπραγμάτευσης με την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όπου εκτός του προεδρείου θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια 2019, ΠΑΕ Ξάνθη Α.Ο και ΠΑΕ Χανιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια