Οι μικρότερες κατηγορίες χρειάζονται μεγαλύτερο σεβασμό...

Ποδόσφαιρο
Οι μικρότερες κατηγορίες χρειάζονται μεγαλύτερο σεβασμό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντάξει ότι η Ολλανδία είναι πολλά χρόνια μπροστά, το ξέρουμε. Βέβαια το επιβεβαιώνει κάθε τόσο όπως και με την είδηση που αφορά στην Αϊντχόφεν, την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον όμιλό του στο Europa League.

Στην προσπάθειά της η ολλανδική ομάδα να καταπολεμήσει τον ιό, τοποθετεί στο χώρο των αποδυτηρίων λαμπτήρες τεχνολογίας UVC.

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, ο φωτισμός τους διασπά το DNA ή το RNA μικροοργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του ιού και των βακτηρίων. Ως αποτέλεσμα, οι ιοί δεν μπορούν πλέον να πολλαπλασιαστούν και ο ιός γίνεται αβλαβής.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος (RIVM) αναγνωρίζει ότι το φως UV-C μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση του covid, αλλά εκφράζει και αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητά του. Και ερχόμαστε τώρα στην Ελλάδα όπου το πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται, έστω κι αν αλλάξει το πρωτόκολλο αλλά από κει και κάτω το χάος!

Δεν είναι δυνατόν αν ισχύουν όλα αυτά που είπε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV το βράδυ της Δευτέρας να αντιμετωπίζονται τόσο...υποτιμητικά οι παράγοντες, οι προπονητές και βέβαια (το κυριότερο) οι ποδοσφαιριστές της Super League 2!

Δεν είναι δυνατόν να περιμένουν τη συνέντευξη στο δελτίο και οι λοιμωξιολόγοι για να ανακοινώσουν την επόμενη μέρα (χθες Τρίτη) πως το πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει! Δεν είναι δυνατόν το τελευταίο διάστημα να μετράμε τη μια αναβολή μετά την άλλη. Σεβόμαστε βέβαια το γεγονός ότι ανέβηκαν επικίνδυνα τα κρούσματα και μπήκαμε σε νέα καραντίνα, όμως πόσες αναβολές δεν μετρούσαμε μέσα σε μια χρονική περίοδο κάποιων εβδομάδων με ίδια δεδομένα;

Μπορεί τα φώτα να πέφτουν στη Super League (και εκεί όχι σε όλες τις ομάδες φυσικά) αλλά πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερος σεβασμός αλλά και λύσεις για τις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες. Αν δε φτιάξεις τις βάσεις, τα θεμέλια, τότε δεν μπορείς να χτίσεις, να δημιουργήσεις!

Αλλά είμαστε στην Ελλάδα όπου και στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρό μας-έστω και αν υπάρχουν ομάδες που δουλεύουν καλά στις υποδομές-ισχύει πάντα αυτό που είχε πει πριν μερικά χρόνια ο σοφός Ράικο Γιάνγιανιν: "Στην Ελλάδα θέλετε να χτίσετε ένα σπίτι ξεκινώντας κατευθείαν από την ταράτσα!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News