Νίκκι Παπαβασιλείου... ο Αιγύπτιος!

Ποδόσφαιρο
Νίκκι Παπαβασιλείου... ο Αιγύπτιος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μένω εδώ, δεν γυρίζω πίσω…» δηλώνει ο Κύπριος προπονητής από την Αίγυπτο – Το χαρούμενο δείπνο των συνεργατών του στην Γουάντι Ντέγκλα και η αγκαλιά με τον Σάμι

Η μεγάλη ομάδα συνεργατών του Νίκκι Παπαβασιλείου στη Γουάντι Ντέγκλα σε στιγμή απόλαυσης μιας επιτυχημένης χρονιάς στη Premier League της Αιγύπτου,.

«Το δείπνο των προπονητών» ο τίτλος της φωτογραφίας από τον Κύπριο προπονητή που εκφράζει την αγάπη του στους συνεργάτες του. «Σας αγαπώ παιδιά» τους έγραψε με μια καρδούλα στην ανάρτησή του, σημειώνοντας ακόμη: «Κορυφαίοι προπονητές, καταπληκτικοί άνθρωποι, μεγάλη ενέργεια»!

Ικανοποιημένος ο Νίκκι δηλώνει πολύ ευχαριστημένος από την παραμονή του στην Αίγυπτο, δεν σκέπτεται μάλιστα να την αποχωριστεί για οποιαδήποτε πρόταση, όπως λέει, από το Κυπριακό πρωτάθλημα. 

«Δεν σκέφτομαι να γυρίσω πίσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ. Εάν δεχτώ πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα της Κύπρου δεν θα τη δεχτώ. Ζούμε σε ένα ωραίο μέρος με ασφάλεια. Πήρα την ομάδα προτελευταία όμως στο δεύτερο γύρο κάναμε μια πορεία για την οποία μιλάει η χώρα», στην κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net

Πόζαρε μάλιστα  με τον πρόεδρο της Γουάντι Ντέγκλα Μάγκετ Σάμι, δηλώνοντας απόλυτη ικανοποίηση.

Η παραμονή της ομάδας τους επιτεύχθηκε παρά το τραχύ της ξεκίνημα και η σωτηρία ήλθε με 5 βαθμούς διαφορά από την τρίτη ομάδα της ουράς που γνώρισε τον υποβιβασμό, παρά την ήττα την τελευταία αγωνιστική.

Ήδη άρχισε ο σχεδιασμός του Νίκκι για τη νέα σεζόν με τον διεθνή Ιχέμπ Μπακρί από την Τυνησία να αποτελεί την πρώτη ηχηρή μεταγραφή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News