ΑΟΤ για Κουτεντάκη: «Σεβασμός, ήθος, αξιοπρέπεια και δουλειά…»

Ποδόσφαιρο
ΑΟΤ για Κουτεντάκη: «Σεβασμός, ήθος, αξιοπρέπεια και δουλειά…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της ομάδας του Τυμπακίου για ένα αυθεντικό ταλέντο του τόπου, που είναι πλέον επίσημα παίκτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η υπογραφή τριετούς επαγγελματικού συμβολαίου του Τίτου Κουτεντάκη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε υπερήφανη την οικογένειά του αλλά και την ομάδα του τόπου του. Στον ΑΟΤ δεν κρύβουν την χαρά τους που ένα παιδί του Τυμπακίου, που ξεκίνησε την πορεία του από τις Ακαδημίες του συλλόγου, κάνει ένα τόσο σπουδαίο βήμα στην καριέρα του.

Στην συγχαρητήρια ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του ΑΟΤ αναφέρεται με εξαιρετικά λόγια στον Τίτο Κουτεντάκη και την οικογένειά του και αναφέρουν ότι είναι πάντα θα υπάρχει στο Τυμπάκι μια μεγάλη αγκαλιά ανοιχτή για εκείνον:

«Σεβασμός, ήθος, αξιοπρέπεια και δουλειά… Τέσσερις λέξεις που περικλείουν αυτό το αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο του τόπου μας, τον Τίτο Κουτεντάκη, τον δικό μας Τίτο!

Τέσσερις λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα τις αξίες με τις οποίες έχει γαλουχηθεί μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον, την οικογένεια Κουτεντάκη που αποτελεί κόσμημα για το Τυμπάκι.

Τον συγχαίρουμε για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μια εξέλιξη που δεν ήταν έκπληξη αλλά φυσιολογική ροή της πολυετούς προσπάθειάς του.

Είμαστε περήφανοι που ο Τίτος Κουτεντάκης φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του ΑΟ Τυμπακίου, είμαστε περήφανοι που από εδώ ξεκίνησε αυτή την αξιοζήλευτη πορεία του.

Είναι τιμή για τον ΑΟ Τυμπακίου να τον φιλοξενεί στις αθλητικές του εγκαταστάσεις όποτε ο ίδιος το επιθυμεί και πάντα θα έχουμε για εκείνον μια μεγάλη αγκαλιά ανοιχτή.

Του ευχόμαστε να είναι γερός και υγιής, να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους και εμείς να συνεχίσουμε να τον καμαρώνουμε στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη...»

Ο Τίτος Κουτεντάκης σε ηλικία 10 ετών, ως ταλέντο τότε του ΑΟΤ, στην "Αλιάνζ Αρίνα" της Μπάγερν Μονάχου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News