Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Στο τραπέζι η δημιουργία δύο ομίλων στην Super League 2

Όλα δείχνουν ότι το θέμα θα έρθει προς ψήφιση με πολλές πιθανότητες να συγκεντρώσει τα ¾ που απαιτούνται

Πριν λίγες εβδομάδες η ολομέλεια της Super League είχε απορρίψει την πρόταση ώστε το επόμενο πρωτάθλημα να γίνει σε δύο ομίλους των 16 ομάδων.

Στην ψηφοοφορία αυτή η περίπτωση ναι μεν υπερψηφίστηκε με ψήφους 10 υπέρ έναντι πέντε κατά, αλλά δε συγκέντρωσε τα ¾ των ψήφων όπως απαιτείται βάσει νόμου. Ωστόσο το θέμα αναμένεται να τεθεί εκ νέου στο τραπέζι, στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που θα γίνει αυτή την Τετάρτη 19/8.

Μεταξύ των ομάδων που είναι υπέρ αυτής της εξέλιξης συζητείται έντονα ότι το θέμα θα έρθει προς ψήφιση με πολλές πιθανότητες να συγκεντρώσει τα ¾ που απαιτούνται, δηλαδή 13 ψήφους σε σύνολο 17, αφού σε αντίθεση με τους αγώνες μπαράζ οι τέσσερις εκπρόσωποι της Σούπερ Λιγκ 1 στην ΕΠΟ δεν θα έχουν λόγο να διαφωνήσουν και να μπλοκάρουν τη δημιουργία δύο ομίλων.

Επίσης λόγω των αντιδράσεων του Απόλλωνα και της Ξάνθης, που έστειλαν εξώδικα στην ΕΠΟ λέγοντας ότι θα προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια κατά της απόφασης να διεξαχθούν τα μπαράζ, δεν αποκλείεται το θέμα να τεθεί ξανά στην ΕΕ της ΕΠΟ, χωρίς πιθανότητες η απόφαση να αλλάξει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια