Europa Conference League: Τώρα τρέχει με… επιστολές ο Αυγενάκης

Ποδόσφαιρο
Europa Conference League: Τώρα τρέχει με… επιστολές ο Αυγενάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κλοιός σφίγγει και εξωθεί το Παγκρήτιο εκτός φακέλου και ο Υφυπουργός προσπαθεί να το «σώσει»

Τις τελευταίες ημέρες όλο και πληθαίνουν οι πιέσεις για να βγει το Παγκρήτιο Στάδιο από το φάκελο διεκδίκησης του Europa Conference League, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει με συνέντευξή του στο neakriti.gr ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ Αλέξης Δέδες.

Ο ίδιος έκανε και την εισήγηση περί απόσυρσης, διότι όπως είπε, ούτε τα έργα στο Παγκρήτιο έχουν προχωρήσει, ούτε χρήματα υπάρχουν και ούτε η οργανωτική επιτροπή έχει συσταθεί λόγω της κόντρας μεταξύ του υφυπουργού αθλητισμού και της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Τώρα που ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης βλέπει ότι η τακτική που είχε γι’ αυτό το θέμα έχει αποτύχει παταγωδώς, αφού έτρεχε αποκλειστικά με το γραφείο του και τους συνεργάτες του κάποιες διαδικασίες, αγνοώντας φορείς και πρόσωπα. Έτσι προσπαθεί να «σώσει» την κατάσταση και με επιστολή του στην ΕΠΟ (με κοινοποίηση στην UEFA) ζητά να επανεξεταστεί το θέμα, ότι ο φάκελος είναι άρτιος και το Υφυπουργείο μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων θα χρηματοδοτήσει το Παγκρήτιο Στάδιο.

Πάντως προκαλεί εντύπωση πλέον ότι από εκεί που ο Αυγενάκης έκανε… μυστικές συναντήσεις, τώρα καλεί όλους τους φορείς (ΕΠΟ, Δήμο Ηρακλείου, Περιφέρεια αλλά και ΕΠΣΗ) σε συνάντηση, λέγοντας ότι πρέπει να κινηθούν όλα μαζί. Έτσι, έστω και… λίγο αργά θυμήθηκε την ΕΠΣΗ την οποία είχε αποκλείσει εντελώς από το φάκελο κι αυτό υπήρξε από πλευράς ΕΠΟ μια σοβαρή παράμετρος για να οδηγείται σε αλλαγή της υποψήφιας έδρας, με την «Αγιά Σοφιά» της ΑΕΚ να κερδίζει μάλλον την υποψηφιότητα….

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News