default-image

Κάρλος Μιλιάζες: Θα είμαι ΟΦΗ μέχρι να πεθάνω

Ποδόσφαιρο
Κάρλος Μιλιάζες: Θα είμαι ΟΦΗ μέχρι να πεθάνω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πορτογάλος μίλησε από την πατρίδα του και έκανε ειδική αναφορά στην κρητική ομάδα...

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  του ΟΦΗ Κάρλος Μιλιάζες μίλησε στην πορτογαλική ιστοσελίδα tvi24.iol.pt. Στη συνέντευξη που παραχώρησε έδειξε και το πόσο δεμένος παραμένει με τον ΟΦΗ και το διάστημα που πέρασε στην κρητική ομάδα...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

- Ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες της καριέρας σου;

«Χωρίς αμφιβολία. Στον ΟΦΗ είχα τις καλύτερες εμπειρίες της καριέρας μου. Είναι ένα φανταστικό κλαμπ, θα είμαι ΟΦΗ μέχρι να πεθάνω. Ήταν τα καλύτερα χρόνια μου στο ποδόσφαιρο, τα πάντα, το κλαμπ, ο κόσμος. Ήταν φανταστικοί, άνθρωποι που σέβονται την δουλειά τους και σου δίνουν τα πάντα.

Με τον Σα Πίντο είχαμε μια δύσκολη στιγμή, αλλά κατάφερε να πετύχει κάτι που φαινόταν ασυνήθιστο. Ο ΟΦΗ είναι ο κορυφαίος σύλλογος στο νησί και υπάρχει ένα φοβερό περιβάλλον για τους αντιπάλους που παίζουν εκεί.

Όχι μόνο αυτό. Μόλις έφτασε ο Σα Πίντο φέραμε ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι και στην επόμενη προπόνηση ήρθαν οι οπαδοί. Προπονούμασταν κι αρχίσαμε να ακούμε μηχανές και αυτοκίνητα που έρχονταν με τους οπαδούς να περικυκλώνουν τους παίκτες. Μόνο λίγους, μάλλον εκείνους που δεν είχαν παίξει καλά. Ήταν δύσκολο.»

- Την επόμενη σεζόν είχες τον Γκατούζο ως προπονητή. Τι θα έλεγες;

«Έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα, όπως και ο Σα Πίντο. Τόσο πολύ που στην πρώτη προπόνηση με έστειλε για... μπάνιο. Με έβαλε στην χειρότερη ομάδα, με ρώτησε γιατί δεν προσπάθησα, δεν μου αρέσει να χάνω και του είπα ότι δεν αξίζει γιατί η ομάδα μου θα έχανε επειδή δεν είχε ποιότητα.

Το είπα δυνατά, μπροστά σε όλους και με έστειλε για μπάνιο. Κατά την διάρκεια του ομαδικού γεύματος, με κάλεσε στο πλευρό του και μου είπε "έχεις μεγάλα... αυγά". Παραδέχομαι ότι δεν έπρεπε να το πω αυτό μπροστά στους συμπαίκτες μου, το κατάλαβε κι από εκεί και μετά γίναμε πολύ καλοί φίλοι. Σήμερα διατηρούμε επαφή.»

- Τον Ιανουάριο του 2015 μετακόμισες στον Λεβαδειακό, ήταν καλή επιλογή;

«Εάν ο ΟΦΗ δεν είχε τα οικονομικά προβλήματα ίσως να ήμουν εκεί μέχρι και σήμερα. Θα ζούσα στην Κρήτη μαζί με την γυναίκα και τον γιο μου. Μου ζήτησαν να παίξω στο τελευταίο παιχνίδι πριν πάω στον Λεβαδειακό με τον κύριο Αναστόπουλο στον πάγκο και με πίεσαν αρκετά. Πέτυχα τρία γκολ και στο τέλος οι άνθρωποι μου ζητούσαν να μείνω, ήταν τρομερό. Αν αποφάσιζε μόνο η καρδιά, θα είχα μείνει εκεί.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News