ΕΠΣΗ: Συγχαρητήρια από την Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Συγχαρητήρια από την Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο Ηράκλειο οι σχολές UEFA B και UEFA D

To Ηράκλειο αποτέλεσε τις προηγούμενες ημέρες επίκεντρο εκπαίδευσης προπονητών, με την λειτουργία της σχολής UEFA Β από τις 13 έως τις 19 Ιανουαρίου και της σχολής UEFA D το σαββατοκύριακο 18-19 Ιανουαρίου.

Όλα κύλησαν στην εντέλεια, τόσο για τους υποψήφιους για το UEFA B όσο και για όσους παρακολούθησαν τη σχολή UEFA D, όπου η συμμετοχή ήταν δωρεάν για τους προπονητές και περισσότεροι από 100 συμμετείχαν στις εργασίες της.

Η άψογη οργάνωση από πλευράς της ΕΠΣ Ηρακλείου προκάλεσε τις θερμές ευχαριστίες της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της ΕΠΟ, με τον τεχνικό διευθυντή κ. Χαράλαμπο Ζελενίτσα να αναφέρει σε επιστολή του προς την ΕΠΣΗ:

«Εκ μέρους των άμεσων συνεργατών μου στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα των Εκπαιδευτών Ποδοσφαίρου θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου καθώς και οι δύο δράσεις τόσο της 1ης Φάσης της Σχολής UEFA B όσο και η Σχολή UEFA D υλοποιήθηκαν μέσα σε ένα κατάλληλο περιβάλλον Εκπαίδευσης γεμάτο θετική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας.

Η Ένωσή σας μέσω των ανθρώπων σας ήταν κοντά μας κάθε στιγμή με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Με την ενέργειά σας μας οπλίζεται με δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας προς την υποστήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που είναι η βάση όλου του οικοδομήματος του οποίου είμαστε απλά μέλη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News