Η μαρτυρία του Μπιανκόνι για το σεισμό στα Χανιά

Ποδόσφαιρο
Η μαρτυρία του Μπιανκόνι για το σεισμό στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ξύπνησα έντρομος… Πρέπει η Ελλάδα να προετοιμαστεί καλύτερα στο θέμα ενημέρωσης του κόσμου»…

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά των Κυθήρων και της Κρήτης μεγέθους 6,1 Ρίχτερ με τους σεισμολόγους να εξηγούν ότι δεν έχει καμία σχέση με τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ της Αλβανίας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Πλατανιά, Μιγκέλ Μπιανκόνι, παραδέχθηκε σε συνέντευξη στο Globoesporte ότι ξύπνησε έντρομος και υποστήριξε ότι στην Ιαπωνία - όπου έπαιξε με τη φανέλα της Καματαμάρε Σανούκι - οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποίηση στο κινητό ότι επέρχεται εγκέλαδος.

"Κοιμόμουν την ώρα του σεισμού. Ξύπνησα έντρομος. Είχε διάρκεια δέκα δευτερολέπτων. Ήμουν στο σαλόνι όταν σταμάτησε. Δεν ξέρω εάν οι ντόπιοι είναι συνηθισμένοι, αλλά έμοιαζε λες και δεν είχε συμβεί τίποτα. Αλλά για όλους εμάς ήταν κάτι καινούριο.

Στην Ιαπωνία προειδοποιούσαν πριν το σεισμό. Στο τηλέφωνο της συζύγου μου ερχόταν ειδοποίηση στο κινητό ότι θα ερχόταν σεισμός. Εκεί οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι. Πρέπει η Ελλάδα να προετοιμαστεί καλύτερα στο θέμα ενημέρωσης του κόσμου. Στην Ιαπωνία υπήρχαν δοκιμαστικές σειρήνες για περιπτώσεις σεισμού και τσουνάμι", υποστήριξε χαρακτηριστικά Μπιανκόνι ο οποίος έχει τρία γκολ σε έξι ματς στη Super League 2.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News