Μπράβο ΟΦΗ σε Εθνική και Κυδωνάκη

Ποδόσφαιρο
Μπράβο ΟΦΗ σε Εθνική και Κυδωνάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Περήφανοι για την Εθνική μας... ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και για την Βάσω μας!!" αναφέρει η διοικούσα επιτροπή της γυναικείας ομάδας ΟΦΗ

Η Βάσω Κυδωνάκη του ΟΦΗ ήταν στην βασική σύνθεση της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών που το απόγευμα έφερε ισοπαλία 1-1 με την Ιρλανδία σε αγώνα που έγινε στη Νέα Σμύρνη, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μάλιστα να ισοφαρίζει με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Κυδωνάκη έγινε αλλαγή στο 61ο λεπτό, δίνοντας τη θέση της στην Χανιώτισσα Βεατρίκη Σαρρή. Στην 11άδα ήταν επίσης η Δανάη Σιδηρά ενώ στην αποστολή βρίσκεται και η Κοτσάκι του Εργοτέλη.

Με ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ συνεχάρη την παίκτριά του συλλόγου και την Εθνική ομάδα: "Συγχαρητήρια στην Εθνική μας ομάδα των γυναικών και όλο το team που μέχρι το τέλος πίστεψε σε ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο άξιζαν και με το παραπάνω! Έγινε η αρχή και είμαστε σίγουροι για μια ανάλογη συνέχεια!!!! Περήφανοι για την Εθνική μας... ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και για την Βάσω μας!!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News