default-image

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αυριανή ρεβάνς με την Πλζεν

Ποδόσφαιρο
Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αυριανή ρεβάνς με την Πλζεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για αγώνα-τελικό μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς...

O Ολυμπιακός είναι πανέτομος για την αυριανή (21.30) ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν. Στόχος για την ομάδα του Πειραιά είναι μονάχα η νίκη μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τσεχία, ώστε να έρθει η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και μετά το φινάλε του προγράμματος ο Πορτογάλος τεχνικός γνωστοποίησε τους εκλεκτούς του για τη μεγάλη μάχη στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στην τελευταία προπόνηση ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, με τον πρώτο να είναι οριστικά εκτός αγώνα, κάτι άλλωστε που είχε γίνει γνωστό από την Κυριακή. Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Γιώργος Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Ντουρμισάι. Ο Μαρτίνς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς μίλησε για αγώνα-τελικό. Πιο αναλυτικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε:

«Μέσα στην διάρκεια της χρονιάς υπάρχουν έξι με επτά ή οκτώ παιχνίδια που θα θεωρηθούν τελικοί. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέτοιο ματς. Το ίδιο μπορεί να θεωρηθεί και για τη Βικτόρια Πλζεν που έχει προχωρήσει ψηλά και στην χώρα της και στην Ευρώπη. Θα είναι ένα ματς λοιπόν από τους έξι επτά ή οκτώ τελικούς που θα έχουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News