Ανακοινώνει 4-5 μεταγραφές o Εργοτέλης, επιστροφή Αζίζι

Ποδόσφαιρο
Ανακοινώνει 4-5 μεταγραφές o Εργοτέλης, επιστροφή Αζίζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης έχει «αλωνίσει» την ελληνική και την ξένη αγορά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών

Εβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που διανύουμε για τον Εργοτέλη και το ποδοσφαιρικό τμήμα ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση με την προετοιμασία να ξεκινά. Το προσεχές διήμερο Πέμπτη-Παρασκευή θα γίνουν για τους ποδοσφαιριστές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ ενώ η πρώτη προπόνηση στο Παγκρήτιο Στάδιο την Δευτέρα 22 Ιουνίου.

Σίγουρα θα υπάρχουν νέα πρόσωπα και σύντομα αναμένονται και οι ανακοινώσεις 4-5 μεταγραφών. Ο Εργοτέλης έχει «αλωνίσει» την ελληνική και την ξένη αγορά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών, όπως έχει δικαίωμα μετά την αρνητική εξέλιξη με την διαδικασία αδειοδότησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις μεταγραφικές κινήσεις ξεχωρίζει αυτή του 20χρονου Σλοβάκου Ντομινίκ Σπίριακ (κεντρική φώτο), που αγωνιζόταν στην Ζεμπλίν Μιχαλόβτσε της χώρας του ενώ έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Σλοβακίας μέχρι και την Εθνική Ελπίδων. Για τον Σπίριακ έχει εξαιρετικές συστάσεις ο Νίκκι Παπαβασιλείου λόγω της παρουσίας του πριν λίγα χρόνια στην Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Επίσης ο Παπαβασιλείου θα έχει στην διάθεσή του και αρκετά νέα ταλέντα ενώ ξεχωρίζει η επιστροφή του Νεκτάριου Αζίζι που αγωνιζόταν στην Κ19 του ΟΦΗ. Ο Αζίζι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Εργοτέλη, στη συνέχεια πήγε στην Κ17 του ΠΑΟΚ και από εκεί είχε συνεχίσει στον ΟΦΗ.

Επίσης, τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές από Κ19 και Νέους Εργοτέλη θα ακολουθήσουν την προετοιμασία και συγκεκριμένα οι Αντώνης Αλεξάκης, Γιάννης Παπαδάκης, Γιάννης Θεοδωράκης και Νίκος Ψιμόπουλος. Να τονίσουμε ότι στις αρχές Αυγούστου ο Εργοτέλης θα πάει στην Αίγυπτο για φιλικά παιχνίδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News