Θετικά… σημάδια για Νέιρα και μεταγραφικές αφίξεις στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Θετικά… σημάδια για Νέιρα και μεταγραφικές αφίξεις στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάνος, Μαρινάκης και Φερέιρα ενσωματώνονται με την υπόλοιπη ομάδα

Η υπόθεση του Χουάν Νέιρα έχει εξελιχθεί σε… σίριαλ για τον ΟΦΗ, που από ότι φαίνεται φτάνει στο τέλος του με αίσια έκβαση για την ομάδα του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός «ζύγισε» όλα τα δεδομένα, μετά τη βελτιωμένη πρόταση που δέχθηκε και είναι κοντά στο να πει το «ναι». Μάλιστα, φαίνεται ότι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία, αν δεν προκύψει κάτι που θα φέρει νέα… ανατροπή.

Από κει και πέρα, το θέμα Ποτουρίδη παραμένει «ανοιχτό» και θα ξεκαθαρίσει οριστικά εντός της εβδομάδας. Σε ότι αφορά τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο ΟΦΗ θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ, αλλά με τους δικούς του όρους. Ο Ηρακλειώτης στράικερ θα πάει στην Πολωνία με την ΑΕΚ, που έχει ξεμείνει από επιθετικούς.

Έπειτα, ο Καρντόσο θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις και αν στην ομάδα του Ηρακλείου επιλέξουν να περιμένουν, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στα τέλη Ιουλίου.

Στο μεταξύ, η αυριανή μέρα περιλαμβάνει αφίξεις και ενδεχομένως ανακοινώσεις. Ο Δημήτρης Μάνος αναμένεται στο Ηράκλειο, όπως και ο Φελίπε Φερέιρα, που ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι από τη Χιλή. Εφόσον, έχουν ολοκληρωθεί και τα διαδικασία κομμάτια, θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση τους.

Το ίδιο θα συμβεί και με το Μαρινάκη, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, όμως υπάρχει μια μικρή εκκρεμότητα στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ. Όπως και να χει, οι τρεις παίκτες θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News