Άτυχη η Εθνική Κωφών, έχασε 0-1 από τη Γερμανία στον ημιτελικό

Ποδόσφαιρο
Άτυχη η Εθνική Κωφών, έχασε 0-1 από τη Γερμανία στον ημιτελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό της Παρασκευής...

Κρίμα και άδικο! Αν και ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η Εθνική Κωφών έχασε 1-0 από την Γερμανία στο «Γεντί Κουλέ» και θα διεκδικήσει την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωφών στο μικρό που θα γίνει την Παρασκευή (14/06, 18.00) απέναντι στην Ιρλανδία.

Η Εθνική μας πλήρωσε το γεγονός πως παρά την καλή κυκλοφορία της μπάλας δεν έφτανε εύκολα σε τελικές προσπάθειες με συνέπεια να μην μπορέσει να βρει το «δρόμο» προς τα δίχτυα. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 58’ ο Νόβαρκ. Η Ελλάδα είχε δοκάρι στο 88’ με κεφαλιά του Ιωαννίδη και αν εκεί είχαμε σκοράρει τότε όλα θα ήταν διαφορετικά!

Στον άλλο ημιτελικό η Ουκρανία κέρδισε 1-0 την Ιρλανδία. Τον τίτλο, έτσι, του πρωταθλητή Ευρώπης θα διεκδικήσουν η Γερμανία με την Ουκρανία στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου (15/06, 18.00).

Ελλάδα: Παππάς, Τρικαλίτης Καράμπελας, Γεωργακόπουλος, Δημάκος, Σκέμπης, Διονυσάτος, Πρίφτης (62’ Μπεκάι), Δουγέκος, Δημόπουλος (55’ Καραπιπέρης), Μπαλής (80’ Ιωαννιδης).

Γερμανία: Μπέλκερ, Κριστ, Ραν, Φίσερ, Νόβαρκ, Σελτενμάιερ, Μπάγερ Ρ., Γιουκόβσκι, Μπάγερ Κ. (92’ Τράπε), Κούπε, Ολέρτ (68’ Μπεργκ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News