Ποδόσφαιρο

Κάλεσμα Τζώρτζογλου και ΕΠΣΗ για στήριξη στον ΟΦΗ και όλες τις ομάδες του Ηρακλείου

ΕΠΣΗ και Νίκος Τζώρτζογλου ζητούν από τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τόσο τον ΟΦΗ, όσο και τις ομάδες του Ηρακλείου που βρίσκονται στην τελική ευθεία για την επίτευξη των στόχων τους...

Με αφορμή το μεγάλο και κρίσιμο παιχνίδι που δίνει ο ΟΦΗ το Σάββατο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΕΠΣΗ και ο Νίκος Τζώρτζογλου εξέδωσαν ανακοίνωση και ζητούν από τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τόσο τον ΟΦΗ, όσο και τις ομάδες του Ηρακλείου που βρίσκονται στην τελική ευθεία για την επίτευξη των στόχων τους...

"Η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος οδεύει προς το τέλος της και οι ομάδες του Ηρακλείου δίνουν αυτή την περίοδο κρίσιμες μάχες για την επίτευξη των στόχων τους.

Η ΕΠΣΗ είναι πάντα κοντά σε όλες τις ομάδες του Ηρακλείου που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα (ΠΑΕ ΟΦΗ στην Super League, ΠΑΕ Εργοτέλης και ΠΑΕ Ηρόδοτος στην Football League, ΠΟΑ και Γιούχτας στην Γ’ Εθνική), στηρίζει κάθε τους προσπάθεια και εύχεται να κλείσουν με επιτυχία την φετινή σεζόν. 

Αυτό το Σάββατο ο ΟΦΗ δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι υποχρέωση όλων να στηρίξουμε τον ΟΦΗ σε αυτή την μάχη παραμονή.

O πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η διοίκηση της ΕΠΣΗ, καλούν τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου και των σωματείων της ΕΠΣΗ να βρεθεί στο πλευρό του ΟΦΗ. Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γεντί Κουλέ". 

Σχόλια