Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση στο Final Four η Μικτή Νέων Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση στο Final Four η Μικτή Νέων Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας επικράτησε 4-1 στα πέναλτι και προκρίθηκε στην τελική φάση που θα γίνει το Μάιο στο Βόλο...- Προκρίθηκε και η ΕΠΣ Χανίων

Μία ακόμη επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό της η ομάδα Νέων του Ηρακλείου αφού στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο ουδέτερο γήπεδο της Βάρης, επικράτησε 4-1 στα πέναλτι και πήρε την πρόκριση για το Final Four που θα γίνει στο Βόλο 1-4 Μαίου στο Βόλο. Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη παρουσία της Μικτής Νέων σε τελική φάση της διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι και η Μικτή Παίδων διεκδικεί ανάλογη επιτυχία, την προσεχή Τετάρτη με αντίπαλο τον Πειραιά στο ουδέτερο γήπεδο των Χανίων.

Η κανονική διάρκεια έληξε 1-1 με την ομάδα ωστόσο του Γιάννη Χατζησεβαστού να δείχνει την ανωτερότητα της.

Η Μικτή Ηρακλείου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο α΄ ημίχρονο και κατάφερε στο 34΄ με τον Ζηδιανάκη να ανοίξει το σκορ όμως οι παίκτες της Δωδεκανήσου ισοφάρισαν με τον Μαγκούλα.

Έτσι η διαδικασία οδηγήθηκε στην …ρουλέτα των πέναλτι όπου κρίθηκε το παιχνίδι με τελικό σκορ 4-1 και τον τερματοφύλακα Ψιμόπουλο να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή αφού κατάφερε να  αποκρούει ένα πέναλτι και να επιτύχει ένα άλλο...

Φάσεις και γκολ

Στο 3΄το Ηράκλειο ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ανδρουλάκη. Υπήρξε παράβαση που δεν δόθηκε.

Στο 12΄ σουτ του Ανδρουλάκη έφυγε άουτ ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού όταν ο Βασιλάκης έκλεψε την μπάλα έκανε το σουτ όμως και πάλι η μπάλα έφυγε άουτ.

Μία ακόμη ευκαιρία για την Μικτή Ηρακλείου που έχει επιβάλει το ρυθμό της. Στο 25΄ο Λιανέρης από σέντρα του Ζηδιανάκη έκανε ένα αδύναμο πλασέ για να διώξουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί της Δωδεκανήσου…

Η κυριαρχία της Μικτής Νέων της ΕΠΣΗ καρποφόρησε στο 34΄με τον Ζηδιανάκη μετά από ωραία ενέργεια του Λιανέρη (1-0). Ακολούθησε μία ευκαιρία του ίδιου ποδοσφαιριστή για το 2-0 χωρίς όμως επιτυχή κατάληξη.

Τα Δωδεκάνησα κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 60΄με σουτ του Μαγκούλια δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε ισόπαλη και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι για την ανάδειξη της ομάδας που θα προκριθεί στο Final Four της διοργάνωσης.

Τα πέναλτι

Ο Ζηδιανάκης έκανε το 1-0.

Ο Αναγνώστου της Δωδεκανήσου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι .

Ο Βασιλάκης το 2-0 για το Ηράκλειο.

Το σουτ του Κότζα απέκρουσε ο Ψιμόπουλος.

Ο Ματαλλιωτάκης το 3-0 για την Μικτή Ηρακλείου.

Ο Σταματούλλας μείωσε σε 4-1.

Ο τερματοφύλακας Ψιμόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-1 και έστειλε την ομάδα του στις τέσσερις καλύτερες της διοργάνωσης.

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Ήλιος, Τρικοίλης (56’ Χαράπας), Παπασταματίου (56’ Συρίμης), Σταματούλλας, Καραμανώλης, Κότζα, Κόντος, Μαγκούλιας (64’ Ζερβός), Κορνάτος (14’ Αναγνώστου), Ρουτζιέρης, Κουλλόλλι (72’ Μυξολούφης).

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Κόκκας, Παχάκης, Ματαλλιωτάκης, Βασιλάκης, Λιανέρης (75’ Σταυρουλάκης), Τσακόνι, Αναστασιάδης (64’ Τσαμαντιώτης), Ζηδιανάκης, Ανδρουλάκης (41’ Θεοδωράκης).

Στους "4" και η Μικτή Χανίων

Στην τελική φάση της διοργάνωσης θα βρεθεί και η Μικτή ομάδα Νέων των Χανίων αφού επίσης κέρδισε στον σημερινό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Βούλας την Μικτή της Μεσσηνίας με σκορ 2-1. Σπουδαία μέρα για το κρητικό ποδόσφαιρο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News