Απίστευτο ματς και νίκη-πρόκριση ο ΠΑΟΚ με 4-2 επί του Πανιωνίου στην ημίωρη παράταση

Ποδόσφαιρο
Απίστευτο ματς και νίκη-πρόκριση ο ΠΑΟΚ με 4-2 επί του Πανιωνίου στην ημίωρη παράταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξι γκολ, εντάσεις και αγωνία στην Τούμπα

Τρομερό παιχνίδι στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί τελικά 4-2 του Πανιωνίου στην παράταση και να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι είχε φινάλε… θρίλερ, αφού οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, όμως με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά στο δεύτερο μέρος του έξτρα χρόνου της παράτασης, πήραν το… εισιτήριο για τους «4».

Εναλλαγές συναισθημάτων, έξι γκολ, εντάσεις και διαμαρτυρίες για τον διαιτητή Σκουλά συνέθεσαν το… παζλ της αναμέτρησης.

Στο 32’ ο Μπίσεσβαρ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, όμως ο Πανιώνιος «απάντησε» δύο λεπτά μετά με τον Ντουρμισάι. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 83’ ο Σβιντέρσκι σημείωσε το 2-1 και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου «έσπασαν»… καρδιές.

Στο 94’ ο Καμαρά έκανε το 2-2 και έδωσε σκορ πρόκρισης στους «κυανέρυθρους», όμως ο «δικέφαλος» έφερε τα… πάνω κάτω σε τέσσερα λεπτά. Στο 114’ ο Άκπομ έκανε το 3-2 και στο 118’ ο διαιτητής Σκουλάς υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Μανθάτη. Εν μέσω διαμαρτυριών, ο Βιεϊρίνια πέτυχε το 4-2, ενώ οι παίκτες του Πανιωνίου δεν έκαναν τη σέντρα και σε κλίμα έντασης ο ρέφερι της αναμέτρησης σφύριξε τη λήξη!

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Σάχοφ (73’ Μάτος), Ολιβέιρα, Πέλκας (14’ Μπίσεσβαρ), Λημνιός (56’ Άκπομ), Ενρίκε (97’ Μίσιτς), Σβιντέρσκι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Κότσιτς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου (78’ Άρτσε), Κόρμπος, Μανιάτης, Μπουμάλ (60’ Μπανανά), Μανθάτης, Τσιλούλης (90’ Καμαρά), Ντουρμισάι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News