Σάρωσαν τα βραβεία στον ΠΣΑΠ ΟΦΗ και Εργοτέλης!

Ποδόσφαιρο
Σάρωσαν τα βραβεία στον ΠΣΑΠ ΟΦΗ και Εργοτέλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 37η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή με διοργανωτή τον ΠΣΑΠ έγινε απόψε στο Μέγαρο Μουσικής με τα βραβεία που απονεμήθηκαν στους κορυφαίους της προηγούμενης σεζόν για την Super League και την Football League να έχουν έντονο το άρωμα του κρητικού ποδοσφαίρου.

Η πορεία πρωταθλητισμού που έκανε ο ΟΦΗ, κατακτώντας τον τίτλο στην Football League και επιστρέφοντας στην Super League του έφεραν τρία σημαντικά βραβεία.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της Football lLeague έχοντας μάλιστα ως συνυποψηφίους τον Τάκη Γκώνια και τον Γιώργο Πετράκη από Εργοτέλη και ΑΟΧ/Κισσαμικό αντίστοιχα.

Διπλή ήταν η βράβευση για τον Δημήτρη Μάνο, τόσο ως κορυφαίος σκόρερ της περσινής περιόδου, σημειώνοντας με τη φανέλα του ΟΦΗ 27 γκολ όσο και ως καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Ο συμπαίκτης του στον ΟΦΗ Γιώργος Στρέζος αναδείχτηκε καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος. Ο νυν πορτιέρο της κρητικής ομάδας πήρε το βραβείο από τα χέρια της παλιάς δόξας της ΑΕΚ, του Στέλιου Σεραφείδη.

Το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή της Football League πήρε ο Δημήτρης Ξύδας του ΑΟΧ/Κισσαμικού ενώ κορυφαίος ξένος του περσινού πρωταθλήματος αναδείχτηκε ο επιθετικός του Εργοτέλη Ούγκο Κάιπερς, παραλαμβάνοντας το βραβείο του από τον Ντανιέλ Μπατίστα και κάνοντας στην ελληνική γλώσσα τις ευχαριστίες του…

Ειδικό βραβείο για το γεγονός ότι πήρε πτυχίο από το Παιδαγωγικό του Πανεπιστημίου Κρήτης έλαβε ο Ηρακλειώτης μέσος του Εργοτέλη Γιάννης Μπουτσάκης ενώ για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο τιμήθηκε ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας.

Αναφορικά με τη Super League κορυφαίος προπονητής ψηφίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ της ΑΕΚ, κορυφαίος Έλληνας ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και κορυφαίος ξένος ο Αμρ Ουάρντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News