Aνακοίνωσε Πλατέλλα η Νέφτσι Μπακού – Αντέδρασε ο ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Aνακοίνωσε Πλατέλλα η Νέφτσι Μπακού – Αντέδρασε ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον ανακοίνωσε με video η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν χωρίς ο ΟΦΗ να έχει αποστείλει την μπλε κάρτα

Tη φάνελα της Νέφτσι Μπακού φόρεσε ο Βαγγέλης Πλατέλλας και μάλιστα παρουσιάστηκε από την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν μέσω video, ωστόσο στον ΟΦΗ επιμένουν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Από τον ΟΦΗ τόνιζαν πως μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί με τον παίκτη να ανήκει τυπικά ακόμα στην κρητική ομάδα

Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν ο παίκτης έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και ο ΟΦΗ δεν έχει συναινέσει ακόμα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το πιθανότερο είναι πως δοθηκε άδεια στον Πλατέλλα να ενσωματωθεί στη Νέφτσι αλλά ακόμα δεν έχουν κατατεθεί τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει οι δυο ομάδες προκειμένου να στείλουν τη "μπλε κάρτα" του παίκτη. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το γεγονός η μεταγραφή να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες…

Όσον αφορά το video της Νέφτσι Μπακού, σε αυτό φαίνεται η πρώτη ημέρα του Πλατέλλα στην ομάδα της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν (κάνει προετοιμασία στην Αττάλεια), καθώς και η πρώτη του προπόνηση με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.  Με την ομάδα του Ηρακλείου ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, του Άρη και του Ατρόμητου κατέγραψε φέτος 17 συμμετοχές και σημείωσε δύο γκολ. Μάλιστα η Νέφτσι Μπακού τον καλωσόρισε στην ελληνική γλώσσα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News