Αντεπίθεση από σήμερα θέλει ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Αντεπίθεση από σήμερα θέλει ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν τελικός το αποψινό (19.30) ματς με τον Πανιώνιο...

Η αφετηρία του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λίγκας βρίσκει τον ΟΦΗ αποφασισμένο να ξεκινήσει την... αντεπίθεσή του. Η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται σήμερα (19:30, Novasports 2) τον Πανιώνιο για τη 16η αγωνιστική, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Τα παιχνίδια που έρχονται είναι καθοριστικά στη “μάχη” της παραμονής, αρχής γενομένης με αυτό κόντρα στους “κυανέρυθρους”.

Οι Κρητικοί είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%, ενώ μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο Νίκος Παπαδόπουλος έριξε το βάρος και στην πνευματική προετοιμασία. Η διαχείριση του αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όπως επίσης το πάθος και η θέληση που απαιτούν τέτοιες αναμετρήσεις.

Ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται ότι κάνει αρκετές σκέψεις σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό προσανατολισμό, σύμφωνα με τα λίγα που “αποκάλυψε” μέσα από τις δοκιμές. Δε θα πρέπει να αποκλειστεί σχηματισμός με δύο επιθετικούς, ενώ “ερωτηματικό” είναι η επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Στρέζος απουσίασε μία μέρα, αφού πήγε στη Θεσσαλονίκη όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, και ο Παπαδόπουλος θα συζητήσει μαζί του μερικές ώρες πριν τη σέντρα.

Στο... απουσιολόγιο είναι οι τραυματίες Παπαστεριανός, Μεγιάδο και Σάσι (λόγω των ενοχλήσεων στη μέση), όμως από την άλλη διαθέσιμοι είναι οι Ντίνας και Νέιρα. Ο πρώτος ξεπέρασε το πρόβλημα στον ορθό μηριαίο, ενώ ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στη δράση μετά από μεγάλο διάστημα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν επέλεξε για την 20μελή αποστολή τον Αμπίλ Ναμπί, αφού ουσιαστικά έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θέλει λίγο χρόνο προσαρμογής.

Εκτός έμειναν ακόμη για λόγους τακτικής οι Μπολάκης, Αργυρόπουλος, αλλά και οι Αραβίδης και Κομεσίδης, που έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια και είναι σε αναζήτηση ομάδας.

Στην αποστολή μετέχουν οι Στρέζος, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Μπράουν, Νάστος, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας και Πέρσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News