Ποδόσφαιρο

Καταλυτική παρέμβαση Αρναουτάκη για Παγκρήτιο και Εθνική Ομάδα!

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει ότι χρειαστεί για να γίνουν τα έργα στο Παγκρήτιο Στάδιο

Μια κρίσιμη συνάντηση κορυφής έγινε απόψε στο ξενοδοχείο «Galaxy» του Ηρακλείου σχετικά με την επικείμενη κάθοδο της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκρήτιο Στάδιο και ουσιαστικά κορυφώθηκαν οι συσκέψεις της αντιπροσωπείας της ΕΠΟ που βρίσκεται από το πρωί στην πόλη.
Το παρών έδωσαν ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ Αλέξης Δέδες, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Άγγελος Μπασινάς, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκος Συριγωνάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και τον δήμο Ηρακλείου εκπροσώπησε ο Κώστας Βαρδαβάς.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν κυρίως οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο Παγκρήτιο Στάδιο και τα υψηλά κόστη που απαιτούνται. Νωρίτερα σε συνάντηση στη Λότζια ο κ. Λαμπρινός είχε πει ότι ο δήμος θα βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού και ουσιαστικά όλο το βάρος έπεφτε στην Ομοσπονδία. Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα ξεμπλόκαρε οριστικά με την καταλυτική παρέμβαση του Σταύρου Αρναουτάκη, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης να δεσμεύεται ότι θα αναλάβει ότι χρειαστεί για να γίνουν τα έργα στο Παγκρήτιο και να δώσει η Εθνική χωρίς ζητήματα τους αγώνες της για τα προκριματικά του EURO 2020!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια