Ελπίδες πρόκρισης για ΑΟΧ/Κισσαμικό, 0-0 με τον Παναιτωλικό

Ποδόσφαιρο
Ελπίδες πρόκρισης για ΑΟΧ/Κισσαμικό, 0-0 με τον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χανιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη και μπορούσε να πάρει την νίκη...

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ήταν καλύτερος από τον Παναιτωλικό στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου. Ωστόσο και η "λευκή ισοπαλία" (0-0) του δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης...

Η ομάδα του Αγρινίου είχε την ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ στο 22ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του Χαντάκια σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη. Οι Κρητικοί "απάντησαν" στα δοκάρι στο 71' με την έμπνευση του Σάλιακα. Είδε στο 71' τον Γιαννακόπουλο εκτός εστίας, σούταρε από το κέντρο, αλλά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι!

Ακόμη κι έτσι η ομάδα των Χανίων, διατηρεί το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Χωρίς να έχει οριστεί το άλλο ματς της δεύτερης αγωνιστική (Παναθηναϊκός - Ιεράπετρα), θα παίξει την τελευταία (τρίτη αγωνιστική) εντός με το "τριφύλλι", την ώρα που ο Παναιτωλικός θα δοκιμαστεί στην Ιεράπετρα από τον ΟΦΙ.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Καραγεώργης (74' Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης (60' Γκίνη), Σάλιακας, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (63' Μαλόνγκα).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης (51' Ντίας), Αγρόδημος (78' Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Λιάβας (62' Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μοράρ, Μανά, Γουΐλιαν. Μετά από το παιχνίδι αυτό και με τη μετάθεση του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦ Ιεράπετρας, η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής: 

1. ΑΟΧ/Κισσαμικός 4 (2-0)

2. Παναθηναϊκός 3 (1-0)

3. Παναιτωλικός 1 (0-1)

4. ΟΦΙ 0 (0-2)

* Η συνέχεια: Κισσαμικός - Παναθηναϊκός, ΟΦΙ - Παναιτωλικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News