Διακοπή του σεμιναρίου διαιτητών λόγω της κρίσιμης κατάσταση του διαιτητή

Ποδόσφαιρο
Διακοπή του σεμιναρίου διαιτητών λόγω της κρίσιμης κατάσταση του διαιτητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση από ΚΕΔ και ΕΠΟ εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης του Νίκου Ντοσίδη

Στην εντατική, σε κωματώδη κατάσταση, νοσηλεύεται ο διαιτητής Νίκος Ντοσίδης. Ο ρέφερι Δ΄ Εθνικής από την ΕΠΣ Θράκης ενώ έτρεχε κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τεστ των διαιτητών, αισθάνθηκε ξαφνικά εξάντληση και σε λίγα δευτερόλεπτα έπεσε στο έδαφος

Με ανακοίνωση τους οι ΚΕΔ και ΕΠΟ γνωστοποίησαν τη διακοπή του σεμιναρίου των επίδοξων διαιτητών Γ΄κατηγορίας λόγω της κρίσιμης κατάστασης του Νίκου Ντοσίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η διακοπή του Σεμιναρίου των Επίδοξων Διαιτητών Γ' Κατηγορίας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης του Διαιτητή Ντοσίδη Νικόλαου (ΕΠΣ Θράκης), ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ χθες το πρωί.

Με κυρίαρχη αξία πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν απ' όλα, η διακοπή κρίθηκε ομόφωνα επιβεβλημένη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του κ. Ντοσίδη, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε με αγωνία.

Αναφορικά με το Σεμινάριο που διεκόπη θα επαναπροσδιοριστεί εκ νέου η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης της ολοκλήρωσής του".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News