default-image

Περιμένει άμεση βελτίωση ο Δερμιτζάκης

Ποδόσφαιρο
Περιμένει άμεση βελτίωση ο Δερμιτζάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άμεση βελτίωση περιμένει ο Παύλος Δερμιτζάκης από τον Εργοτέλη στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στην κάμερα της Nova για την ήττα από τον Πλατανιά, αλλά και τις δυσκολίες του αγώνα με τη Νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δερμιτζάκη:

«Ήταν πολύ αρνητικό αποτέλεσμα για μας αυτό κόντρα στον Πλατανιά. Χάσαμε στην έδρα μας από μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και φυσικά δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ψάξαμε να βρούμε τις αιτίες για να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Με οποιονδήποτε και να παίζουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για το θετικό αποτέλεσμα.

Εντοπίσαμε τα λάθη που κάναμε που ήταν κραυγαλέα, είναι κάτι που κερδίσαμε από το ματς με τον Πλατανιά. Πρέπει να τα δουλέψουμε για να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Η Νίκη επίσης δεν έχει βαθμούς. Είδα κάποια παιχνίδια, κάνει σοβαρή προσπάθεια. Επίσης θέλουν ένα αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει ψυχολογικά και αγωνιστικά. Είναι σοβαρή ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News