default-image

Ο "καυτός" Μάρτιος του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ο "καυτός" Μάρτιος του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κερδισμένος της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League μπορεί να ήταν ο Εργοτέλης, που αύξησε τη διαφορά του στους 5 βαθμούς από τους διώκτες του, ωστόσο η συνέχεια είναι εξαιρετικά δύσκολοι και οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για να διατηρήσουν τα κεκτημένα, αφού μέσα στο Μάρτιο θα δώσουν 7 παιχνίδια και μάλιστα τα 4 από αυτά μακριά από το Παγκρήτιο.

Η δύσκολη συνέχεια ξεκινάει με τη συνάντηση της Ριζούπολης και τον Απόλλωνα Σμύρνης, που βρίσκεται έξι βαθμούς πιο πίσω στο βαθμολογικό πίνακα. Το ματς θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 4 Μαρτίου (19:00, OTE SPORTS).

Το Σάββατο 09/03 (15:00) στο Παγκρήτιο Στάδιο ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Πιερικό, ενώ ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη 13/03 (21:00, ΟTE SPORTS) στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή.

Εκκρεμότητα υπάρχει προς στιγμής με την αναμέτρηση απέναντι στην Καλλονή στο Παγκρήτιο, για το αν θα γίνει δηλαδή Κυριακή 17 ή Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Το ματς στην Καβάλα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Μαρτίου (15:00), ενώ εμβόλιμη αγωνιστική υπάρχει και την Τετάρτη 27/03 (15:00), όταν ο Εργοτέλης θα παίξει στο Ηράκλειο με το Βύζαντα Μεγάρων. Τέλος, την Κυριακή 31/03 (15:00) στην Άμφισσα οι «κιτρινόμαυροι» θα βρουν στο δρόμο τους το Φωκικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News