Ποδόσφαιρο

Συμπαράσταση ΕΠΣΗ και Τζώρτζογλου στον ΠΑΟΚ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου, παρουσία και του ταμία της Ένωσης Γιώργου Βοζικάκη, είχαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Μύρων Πυργιανάκης και ο ταμίας Μιχάλης Βαρδαλαχάκης.

Εκεί αναφέρθηκαν στα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, ζητώντας ίση αντιμετώπιση τόσο από τη διαιτησία όσο και από τα όργανα του ποδοσφαίρου, καθώς αποτελεί μελανό σημείο η εμπλοκή του μέλους της ΕΠΣ Χανίων κ. Μαρακάκη στην όλη υπόθεση. Ο Νίκος Τζώρτζογλου υποσχέθηκε ότι θα κάνει δυναμική παρέμβαση και το θέμα θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ.

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ

Εντωμεταξύ, ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα γράφονται στο φύλλο αγώνα για το μέλος της ΕΠΣ Χανίων κ. Μαρακάκη, ότι είπε στους διαιτητές «αν δεν ακυρώσετε το γκολ σκ..παιδα, θα σας τελειώσω!». Ο ΠΑΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Για εμάς το παιχνίδι με τον Κισσαμικό αποτελεί παρελθόν και θεωρούμε τα όσα έγιναν μια κακή παρένθεση. Δεν μπορούμε όμως να μην καυτηριάσουμε τη στάση του μέλους της ΕΠΣ Χανίων, στάση που εκθέτει τη χανιώτικη Ένωση, τον πρόεδρό της Γιώργο Βούρβαχη, ο οποίος εκλέχτηκε και αντιπρόεδρος στην ΕΠΟ και γενικά εκθέτει το κρητικό ποδόσφαιρο.

Ζητούμε από την ΕΠΣ Χανίων, το έργο της οποίας τιμούμε και σεβόμαστε, να πάρει επίσημα θέση για το μέλος της κ. Μαρακάκη, ο οποίος μάλιστα είναι και επίσημος παρατηρητής αγώνων και μάλιστα ήταν και παρατηρητής στον Κρουσώνα, στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής ΠΑΟΚ-ΠΟΑ. Θα πρέπει τέτοιες συμπεριφορές ν' απομονώνονται, καθώς αμαυρώνουν το λειτούργημα που πρέπει να επιτελούν εκλεγμένοι παράγοντες στα όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από 'κει και πέρα, ζητούμε από το φίλαθλο κόσμο του Κρουσώνα να καταλαγιάσει την οργή του και να μην κάνει τη χάρη σε μια μερίδα ανεγκέφαλων να χαλάσουν οι σχέσεις ανάμεσα σε δύο από τα πιο υγιή σωματεία στον κρητικό όμιλο της Δ' Εθνικής, τον ΠΑΟΚ και τον Κισσαμικό».

Σχόλια