Ράλλης: Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν

Μπάσκετ
Ράλλης: Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για το νικηφόρο παιχνίδι με την Πεντέλη…

Μπορεί ο ΟΦΗ να νίκησε χθες την ομάδα της Πεντέλης στα «Δύο Αοράκια» όμως δυσκολεύτηκε αρκετά λόγω της παρουσίας του στο α΄μίχρονο. Ο Βασίλης Ράλλης μίλησε για την αναμέτρηση τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να υποτιμάται κανένας αντίπαλος…

"Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ευτυχώς όμως κάναμε ένα καλό τέταρτο δεκάλεπτο σωστά σκεπτόμενοι, πιέσαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο βγάλαμε κάποιους αιφνιδιασμούς και από την στιγμή που προηγηθήκαμε με 4 πόντους φέραμε το ματς στα μέτρα μας, είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας και καταφέραμε να κερδίσουμε», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε:

«Όπως λέω σε κάθε αγωνιστική δεν είναι κανένα παιχνίδι εύκολο και δεν πρέπει να βλέπουμε τη βαθμολογία του αντιπάλου. Όλα τα ματς είναι δύσκολα είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας. Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανένα. Κοιτάμε πλέον το επόμενο ματς με τον Παπάγου να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να πάμε και εκεί να κερδίσουμε."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News